Élet-Stílus

A szüzességét árulja egy fiatal lány, hogy megmenthesse a családját

„Szerelemből kellene elveszítened a szüzességed!” Számtalanszor hallotta az utóbbi időben ezt a jó tanácsot 20 éves Katherine Sotne. Mindannyiszor ugyanazt válaszolta.

„Tulajdonképpen azt teszem, csak a családom iránt érzett szeretet vezérel, nem az, amit az iránt érzek, akivel le fogok feküdni.”

A seattle-i lány, az amerikai kamaszok teljesen átlagos életét élte, gimnáziumba járt, főiskolára készült. Egészen addig, amíg 2015-ben leégett a családja háza. Nem volt biztosításuk, sem egy hely ahová mehettek volna, így ottmaradtak nincstelenül a romok között.

Katherine egy nap meglátott egy hirdetést a Facebookon, amelyikben lányokat kerestek Nevada legális bordélyaiba. Lassan terv formálódott a fejében. Összeszedett annyi pénzt, amennyiből el tudott utazni, és megbeszélt egy találkozót Dennis Hoffal, aki több bárt és bordélyt működtet a sivatagos államban.

Megegyeztek, hogy Katherie elkezd dolgozni a Moonlite Bunny Ranch nevű, bordélyfarmon. Csak olyan munkákat vállal el, amikhez nem kell közösülnie a vendéggel. Eddig jórészt bulikon táncolt, masszázsokat vállalt, nem csinált még semmi, csak 18 éven felülieknek valót.

A szüzességét annak adja oda, aki a legtöbbet fizeti, és akit ő is szimpatikusnak talál. Legalább 400 ezer dollárt (több mint 113 millió forintot) remél az első éjszakáért: az összeg fele Hoffé, a maradék pedig elég lenne arra, hogy Katherine megmenthesse a családját. A lány azt mondja, néhány évig, a szüzessége elárverezése után is a bordélyban maradna. Szeretne még annyi pénzt összegyűjteni, hogy elvégezhessen egy jogi egyetemet.

Miután a történet bejárta az amerikai sajtót, Dennis Hof éleshangú kritikákat kapott, amiért kihasználja egy fiatal nő kiszolgáltatott helyzetét.

„Kölcsönös beleegyezésen alapul, ez nem lehet kérdés. Ez az ő választása. Nem hiszem az jobb, ha egy lány legurít hat tequilát, és egy kollégium fürdőszobájának padlóján veszíti el a szüzességét. Ő ezt akarja, ami szerintem nagyszerű dolog” – válaszolja a bordélybáró, aki azt mondja, hetente legalább három lány keresi meg hasonló ajánlattal.

Katherine Stone pedig úgy érzi, nincs sok választása.

„Jogom van azt tenni a testemmel, amit akarok. Ebben a borzalmas gazdasági helyzetben, te hibáztatsz a döntésemért?”

(CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik