Élet-Stílus

Ez a bohóc a frászt hozta az autósokra, de aztán nagyon csúnyán megjárta – VIDEÓ

Amerikában hetekkel ezelőtt kezdtek el megjelenni a hírek ijesztő bohócokról. Mondhatnánk, hogy csak egy hülye tréfáról van szó, de az egyik első eset arról szólt, hogy a bohócok gyerekeket próbáltak meg becsalni az erdőbe, ez pedig annyira azért nem vicces. Az ország aztán felvette a harcot a maszkos ijesztgetőkkel, volt már nyílt bohócüldözés is, mikor egy sheriff unta meg a jelmezesek szórakozását.

Ami viszont most történt, az arra utal, hogy az embereknek végérvényesen elegük lett az ijesztő bohócok jelenlétéből. A felvételen, amely, ha minden igaz valódi, az látszik, ahogy egy autózó társaság halálra rémül egy

éjszaka a sötétben az út közepén álldogáló bohóctól.

A bohóc ekkor nem állt odébb, hanem az autó felé fordult, majd közeledni kezdett. Nagy ordítozás közepette a társaság el akart hajtani, ám a vezető megunta az egészet, kiszállt az autóból, majd neki támadt a bohócnak, aki ettől a földre esett. Miután a srác visszatért, elhajtottak a helyszínről.

Bár az erőszak semmire nem megoldás, a tanulság mégis az, hogy ne ijeszgess ok nélküli embereket, mert a végén a pórul jársz.

Via

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik