Élet-Stílus

Százöt éve a csók is csak gumival volt biztonságos

Régen minden jobb volt. Na jó, majdnem minden. Százöt évvel ezelőtt például még mindent áthatott az álszent viktoriánus erkölcs, így egy szimpla csók is a szexualitáshoz tartozó tabunak számított. Meg a fizikai érintkezés összes többi formájával együtt veszélyesnek is, a szájban tanyázó baktériumok miatt. A kor fiataljaira ráfért a felvilágosítás, amit sokszor nem a szüleiktől, hanem kifejezetten erre a célra szánt kiadványoktól kaptak meg. Ilyenektől:

kép: Reddit
kép: Reddit

Angolul nem értő olvasóinknak, itt az oktatóanyag fordítása.

Tudod, hogy csókolj meg egy lányt? Akkor tanulj!

Állj vele szemben. Ne beszélj neki a szándékaidról. Ne kérj engedélyt tőle, hogy megcsókolhasd. Álmodozón nézz a szemébe. Ha akarod, a jobb kezeddel fogd meg a jobb kezét.

A játéknak ebben a fura szakaszában jól teszed, ha néhányszor nagyot sóhajtasz. Suttogd neki gyengéden, hogy rózsás ajkai Kupidó nyilait juttatják eszedbe. Valószínűleg lesüti majd a szemét, és elpirul, amikor ezt mondod.

A bal kezed ujjaival érintsd meg az állát, és óvatosan döntsd hátra a fejét. Finoman húzd közelebb magadhoz. Ne siess! Bámulj mélyen a szerelem fényeibe, amik elárasztják a szemeit. Sóhajts még egyet.

Hajtsd egyre közelebb a fejed az arcához, amíg az ajkaid… DE VÁRJ!

Meg ne csókold, amíg nem vagy biztos benne, hogy Listerated Pepsin Gumit használ, az egyetlen fertőtlenítő rágógumit a világon, ami biztonságossá teszi a csókolózást. Ha ő egy Listered Pepsin Gumi lány, csókold meg.

Igen, ez egy rágóreklám, ami ma már nagyon viccesnek tűnik, de ne legyenek kétségeink afelől, hogy 1911-ben, mennyire vették komolyan minden sorát az alkotói, és főleg az olvasói. Elég ha észrevesszük a lap alján, hogy a hirdetést a “Józan ész gumicég” adta ki.

(via Reddit)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik