Élet-Stílus

A saját unokáját vette el egy floridai milliomos

24.hu
24.hu

2016. 10. 03. 09:38

A második válása után romokban hevert egy hatvanas évei elején járó, floridai üzletember élete. Az asszony és a gyerekek gyakorlatilag mindent vittek a 2009-es perben, ő pedig ott maradt egyedül egy lepukkant lyukban.

Amikor azonban a legkevésbé számított rá, 2011-ben  rámosolygott a szerencse. Megütötte a főnyereményt a társaság, akikkel együtt lottózott. A ráeső rész is több millió dollár volt, jóval több annál, mint amennyiből jólétben élhette le hátralévő éveit.

Egy darabig jól megvolt, de aztán elkezdte érezni, hogy a pénz önmagában tényleg nem boldogít. „Nagyon magányos voltam, csak a második feleségem, meg a gyerekek kerestek, kizárólag akkor, ha pénz kellett nekik” – mesélte. Az akkor már 65 éves férfi 2015-ben úgy döntött, tesz egy próbát, hátha a vagyon után a szerelem is újra az ölébe hullik.

Egy társkereső irodához fordult, amelyik arra szakosodott, hogy idősödő férfiaknak talál partnert. Amikor a szóba jöhető hölgyek profiljai között lapozgatott, a férfit egyszer csak, mintha áramütés érte volna. A 24 éves, „egzotikus táncosnő” képeit nézve, egy fura déjá vuja érzés lett rajta urrá. Az iroda leszervezte az első randit, ahol a férfi, és a fiatal nő is azt érezték, hogy ez szerelem, első látásra.

A pár találkozgatni kezdett, majd összeházasodtak. Aztán három hónap múlva jött a sokkoló felismerés. A férfi egy régi fotóalbumot mutogatott a feleségének, ő pedig az egyik képet látva azt mondta: „jé, ez az apám, honnan ismered?” A fotó a férfi első házasságából született, rég eltűnt, elsőszülött fiát ábrázolta. Vagyis kiderült, hogy a férfi valójában a felesége biológiai nagyapja.

Az első feleség szó szerint felszívódott a gyerekekkel a válás után. Bár a férfi évekig kutatott utánuk, több magánnyomozót is felbérelt, soha sem tudta meg, hogy hová költöztek – mesélte a feleségének.

A nő elmondta, hogy sem hallott már évek óta a családjáról. A középiskolában kicsit megbolondult, aminek az lett a vége, hogy teherbe esett. Még nem volt nagykorú, amikor az apja elüldözte otthonról. Jacksonville-be ment, és táncosnőként kezdett el dolgozni, hogy gyermekével valahogy életben maradjanak. Nem volt büszke rá, de tette, amit tennie kellett.

Miután végiggondolták a történetet, a nagyapa és unokája úgy döntöttek, hogy nem válnak el. Inkább úgy tesznek, mintha vérségi kapcsolatuk soha sem került volna napvilágra.

„Ha soha nem derül ki, boldogan élünk. Attól, hogy rokonok vagyunk, ez nem változott. Két sikertelen házasságon vagyok túl, és eltökéltem, hogy a harmadik nem lesz az” – nyilatkozta a férfi. „A maga módján minden pár különleges és fura, közöttünk pedig olyan erős a kötelék, hogy még egy ilyen dolog sem képes azt eltépni” – tette hozzá a nő. A nevét, és az arcát egyikük sem vállalta a róluk szóló cikkhez.

(Florida Sun Post)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.