Élet-Stílus

Saját anyjának öltözve próbált meg alkoholt venni a fiatal srác

Hihetetlen, érthetetlen, felfoghatatlan, de sikerült neki!

Szinte mindenkinek vannak homályos emlékei arról, mikor még tiniként azért kellett könyörögni az idősebbeknek, hogy vegyenek pár sört az esti buliba, mert

attól lehet majd csak igazán pörögni.

A fiatalok aztán alkoholszomjukban egyre profibbak lettek, sokan már úgy villantották a hamis személyit a boltban, mint a bérletet a buszon. Nem úgy ez a fiatal srác, akinek a valódi személyazonossága máig tisztázatlan. Ő egy egészen merész módját választotta annak, hogy megvegye a saját piáját.

Nemes egyszerűséggel a saját anyjának öltözött.

Saját anyjának öltözve próbált meg alkoholt venni a fiatal srác 1
A srác, aki a saját anyjának öltözött.

A leleményes csaló gondolt arra is, hogy nem lesz elég, ha csak úgy néz ki, mint a saját anyja, valamivel igazolnia is kell majd magát. Ehhez elcsente a nő munkahelyi belépőkártyáját, amelyet, jó ég tudja, miért, elfogadtak a boltban, így a srác kisétálhatott két üveg töménnyel.

Saját anyjának öltözve próbált meg alkoholt venni a fiatal srác 2
Siker

Az egész történet felvet érdekes, sőt, aggasztó kérdéseket. Az egyik például az, hogy mégis ki lehet az a bolti eladó, aki nem veszi észre, hogy egy 20 év körüli srác beöltözött egy nagyjából 40 éves nőnek. A másik talány, hogy mégis milyen bolt lehet az, ahol elfogadnak egy fényképes laminált belépőkártyát, mint személyazonosságot igazoló okmányt? Arra már gondolni sem merünk, hogy a csaló az új karakterében maradva fogyasztotta-e el a zsákámyányát.

Saját anyjának öltözve próbált meg alkoholt venni a fiatal srác 3
Vincent Adultman!

Ha bolti eladó vagy és téged is próbáltak már valami lehetetlen magyarázattal rászedni fiatalok, hogy adj ki nekik alkoholt, akkor írd meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik