Élet-Stílus

Fél zacskó döglött hangyás chipset evett meg a lány tévedésből

Azt gondolta, a krumplit erősen megszórták fekete borssal. Csak később vette észre, hogy elhullott ízeltlábúakat rágcsál.

Undorító élményben volt része a 18 éves oregoni Emily Wagonernek, aki jóízűen kezdett el falatozni az amerikai, Pita Pit nevű szendvicslánc egyik sós chipséből, amely egy kis plusz “fűszerezést” is kapott. Azt ugyan észrevette, hogy a rágcsálnivaló ételt fekete darabkák borítják, de először azt gondolta, hogy csak erősen megszórták fekete borssal is.

emily

Távolabbról nézve valóban úgy tűnhetett, mintha nagyobb borsszemek borítanák a krumpliszelvényeket. Ám mikor Emily közelebbről is megvizsgálta azokat, kiderült, hogy a chipset elpusztult hangyák tetemei borítják a fűszer helyett – olvasható a MailOnline-on.

A lány a gyomorforgató történetet a Twitteren osztotta meg, a bejegyzést eddig több mint 7000-szer osztották újra a közösségi oldalon.

hangya

Sohase menjetek a Pita Pitbe, te jó ég, szó szerint döglött hangyák borítják a chipsemet, én pedig megettem, mert azt hittem, fűszerezve van

– fakadt Emily.

Több ezren reagáltak hitetlenkedtek a bejegyzés alatt. Sokan nem értették ugyanis, hogy a fiatal hölgy hogyan volt képes a szájába venni egyetlen ízeltlábúval ízesített chipset is.

Rengetegen pedig ki is nevették szegény Emilyt. Célzásokat tettek a hajszínére (igen, szőke), illetve volt, aki megnyugtatta, hogy semmi pánik, csak egy kis proteintöbbletet vett magához.

A lány egyébként nem jött zavarba a csípős kritikáktól: elismerte, hogy buta volt, mert nem nézte meg jobban, mit is eszik éppen. Ekkor árulta el azt, hogy a fél zacskót beburkolta.

A Pita Pit is jelentkezett a bejegyzést látva, és megígérte, hogy kivizsgálják az esetet, emellett Emilynek felajánlottak egy 50 dolláros (kb. 14 ezer forintos) kupont fájdalomdíjként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik