Élet-Stílus

Vazelinnel bekent fejek: pornóoldallal állt össze a divatmárka

Mivel gombamód szaporodnak a divatmárkák, egyre nehezebb kitűnni. Éppen ezért részben érthető a Hood by Air dobása: a cég a pornóóriás Pornhubbal állt össze a 2017-es tavaszi-nyári kollekcióhoz.

A márka mögött álló Shayne Olivér eddig sem a visszafogottságáról volt híres, most azonban egy teremnyi divat- és szépségszerkesztőt hozott zavarba a kifutóra küldött kollekciójával. A Fashionista beszámolója szerint az öltözőkben rengeteg vazelin fogyott, a legkeményebb azonban mégis az inspiráció volt.

A csintalan gyerekek ihlették a sminket. Azok, akik a szüleik háta mögött csinálnak turpisságokat

– mondta a M.A.C. sminkese, Inge Grognard.

HATE WHEN IT GETS IN MY HAIR #HANDKERCHIEF #SS17

MINDING MY BUSINESS (@hoodbyair) által közzétett fénykép, 2016. Szept 12., 15:52 PDT

Emiatt még inkább érthetetlen, hogyan kapcsolódhat ez az egész össze a szexszel. A sikosítóból nemcsak az arcra, de a hajra is került. Hogy miért, azt már Amy Farid fodrász mondta készülődés közben.

Itt azokra a gyerekekre gondolunk, akik belenyúlnak vagy belemásznak olyan háztartásban is megtalálható termékekbe, mint az olajok, a szépségápolási termékek, vagy éppen a vazelin.

Ezek után már csak a modelleket sajnáljuk jobban, akiknek ki kell mosniuk a hajból a ragadós trutymót. A bemutató képeit itt tudjátok megnézni.

Amikor a teniszező tervez

Hogy valamivel jóvá tegyük az itt látottakat, mutatunk egy érdekességet. Tudtátok, hogy Serena Williams többszörös Grand Slam-győztes teniszezőnek saját ruhamárkája van? Ő is a New York-i divathéten mutatta be a jövő év melegebb hónapjaira szánt darabjait. Árak tekintetében abszolút nincs elszállva Williams, ha valamihez hasonlítanunk kéne, akkor a Zarát mondanánk: egy felső 10, egy nadrág 15, egy dzseki 30, egy kabát 40 ezer forintba kerül. A bemutató képeit itt tudjátok megnézni.

Serena Williams tavaszi kollekciójának darabjai | Kép: hsn.com
Serena Williams tavaszi kollekciójának darabjai | Kép: hsn.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik