Élet-Stílus

Kolléganők melléről eszik a szőlőt a botrányos csapatépítőn – videó

24.hu
24.hu

2016. 09. 14. 11:25

Fiatalos, lendületes csapat, kiváló munkahelyi légkör.

Jelen sorok írója is vett már részt csapatépítő tréningeken, legutóbb épp a múlt hétvégén. És az azt megelőző tizenöt évben is jelen volt munkahelyi workshopokon, „munkahétvégéken”, teambuildingen – mindegy, hogy nevezzük, lényeg, hogy olyan eseményeken, amelyeken a szakmai fejlődés lehetősége mellett a legfontosabb az alkalmazottak közti viszony erősítése, a „kedvező munkahelyi légkör” kialakítása.

De most inkább csöcsökről és szőlőkről lesz szó.

A napokban a kínai közösségi oldalakon – és most már a világháló további szegleteiben is – az egyik legnépszerűbb tartalom egy helyi cég csapatépítő rendezvényén készült videó. A Daily Mail által is bemutatott felvételen

a leggagyibb magyar vásári és lagzis hagyományokra emlékeztető rettenetes játékot láthatunk:

a férfi munkatársak szőlőfürtöket fogyasztanak a kolleginák melléről. Kéz nélkül – épp, ahogy kiskorunkban az idióta vetélkedőkben a lógó fánkot kellett leenni a madzagról, vagy mintha egy lakodalomban a vőfély borzasztó, erotikusnak szánt, valójában rém kínos játékát látnánk.

Bár a képsorok alapján a látottakat nem neveznénk csapatépítőnek, inkább a munkahelyizaklatás-olimpia egyik versenyszámának, de persze nem zárhatjuk ki, hogy a kollégák és kolleginák így is közelebb kerülnek egymáshoz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt

Kommentek

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.