Élet-Stílus

Tudatos nyárzárás a Balaton partján

Rába Géza
Rába Géza

újságíró. 2016. 09. 10. 14:40

Tudatosság és spiritualitás, egyéni elmélyülés és közösségi élmények, előadások és beszélgetések, mozgás és mozdulatlanság, zene és tánc. Ez vár mindenkire az Everness Indián Nyár fesztiválon, Balatonakrattyán, szeptember 15. és 18. között.
Aki szeretné jól és pozitívan zárni a nyarat, annak ajánljuk az Everness Indián Nyár fesztivált.
Korábban a témában:

Van egy fesztivál Magyarországon, amit már többször is ajánlottunk ezen az oldalon, ami más, mint a többi, ahol ugyan van zene is, de egyáltalán nem azon van hangsúly, illetve ahol a még a zene sem pusztán a szórakoztatás, hanem a feltöltődés, a gyógyulás, a spiritualitás, a tudatosság céljából van jelen. (Az, hogy mi is az a spiritualitás és a tudatosság, azt már egy korábbi hasonló jellegű ajánlókban leírtuk, ezért ezt most nem ismételnénk meg, aki kíváncsi a mi véleményünkre, az ide kattintva elolvashatja az említett írás második bekezdésében.)

Az Everness szervezői nem érték be azzal, hogy megcsinálták a nyár legfeltöltősebb fesztiválját, hanem még egy lapáttal rápakoltak az eddigire: idén, ősszel is megrendezik az Everness Indián Nyár fesztivált, amely kisebb, csendesebb, családiasabb a nagytestvérnél. Ezzel egyrészt azoknak szeretnének kedveskedni, akik ott voltak a fesztivál évekkel ezelőtti születésénél, az első szárnypróbálgatásoknál, másrészt azoknak, akik a nyáron rákaptak a pozitív jellegű fesztiválozás ízére, harmadrészt pedig azoknak, akik nem bírnak leállni a nyárral. Az elnevezés ugyan Indián Nyár, de ez senkit ne tévesszen meg, mert ez még mindig a Nyár és az előrejelzések szerint az is marad egészen jövő hét végéig.

Ami pedig a programokat illeti: természetesen lesznek előadások a tudatosságról, a vegán táplálkozásról, a férfi és női erőkről, szellemről, lélekről, reinkarnációról (annak hindu megközelítéséről), életfeladatokról… Mindezek mellett persze helyet kapnak a zenés programok, valamint természetesen sok-sok mozgási lehetőség a lassabb, lágyabb formáktól (jóga, csi-kung), az intenzívebb, már-már fitnesz, vagy akár tánc jellegű mozgásokig (tantra-tánc, mexikói harci táncmeditáció, NIA…).

Egyéni utak megtalálására, közösségi élmények átélésére erősen javallott a fesztivál látogatása, a programok között pedig ott a Balaton…

Mindez pedig szeptember 15. és 18. között, Balatonakarattyán.

 

Ha úgy döntöttél, hogy részt veszel az Everness Indián Nyáron, akkor ne hagyd otthon a telefonodat sem, mert most egy jó fotó elkészítésével és feltöltésével, akár könyvcsomagot is nyerhetsz a 24.hu és a Centrál Kiadó jóvoltából. Részletek itt.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.