Élet-Stílus

Eljátszotta elrablását egy feleség, miután minden pénzét a szeretőjére költötte

Egy kínai nő eljátszotta, hogy emberrablók fogságába került és húszezer jüant próbált meg kicsalni saját férjétől, miután minden megtakarítását a szeretőjére költötte, akivel a neten ismerkedett meg – jelentette a kínai sajtó. A Kujcsou tartományban élő nő július 31-én küldött a férjének egy mobiltelefonos videót, amin leragasztott szájjal látható.

A csak Hu néven azonosított férfi azonnal átutalta az összes rendelkezésére álló pénzét – háromezer jüant – a megadott bankszámlaszámra. A férfi azonban nem tudott megegyezni az „emberrablóval” arról, hogy mikor küldi a fennmaradó 17 ezer jüant, és ezután jelentette az esetet a rendőrségen.

A beszámolók szerint a rendőröknek gyanús lett, hogy a mobiltelefonos videófelvételt nem egy másik ember, hanem a nő készítette. Végül a bankszámlát követve sikerült is megtalálniuk a nőt, nagyjából kétezer kilométerre otthonától, Henan-tartományban. A nőre egy építkezésnél lévő munkásszállón bukkantak rá.

„Az ágyon feküdt, és a mobiljával játszott” – mondta el a rendőr a helyi sajtónak. Senki más nem volt a szobában. A nő végül beismerte, csak eljátszotta, hogy emberrablók fogságába került, mert minden pénzét szeretőjére költötte, és túlságosan szégyenkezett ahhoz, hogy csak úgy pénz kérjen a férjétől.

A nőt visszavitték Kujcsou-tartományba, ahol a hatóságok még nem döntötték el, hogy milyen vádak alapján indítanak eljárást ellene. Egy helyi ügyvéd elmondása szerint feltehetően „a társadalmi rend megzavarása” lesz a véd, mert a videója „társadalmi pánik okozott”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik