Élet-Stílus

Váratlanul érte a bábfesztivál látogatóit a börtönkurvás dal – videó

A Bv.-intézetekben elkövetett szexuális erőszak volt a téma.

Bábfesztivált rendeztek a hétvégén a kanadai Verdunban.

A családbarát rendezvényen – mint elsődleges célcsoport – sok gyermek is jelen volt, ezért aztán sok szülő felkapta a fejét, amikor a színpadról egyszer csak megszólalt a

Börtönkurva című dal,

amelynek – mint azt a címe is elárulja – a büntetés-végrehajtási intézetekben elkövetett szexuális erőszak a témája. A gyerekek közül néhányan táncoltak is rá.

Egy 38 éves St Henri-i lakos, Ronit Milo – aki nem mellesleg a hároméves fiával volt jelen a fesztiválon – felvételt készített a szokatlan műsorszámról, amely többek közt az alábbi, mérsékelten gyerekbarát sorokat tartalmazta:

Te vagy a börtönkurvám, A börtönkurvám //  Sosem hagylak el // Nem vagy olyan, mint a többiek // Sajnos nekik meg kellett halniuk”

Igen, lett balhé a dologból, több szülő is jelezte, hogy nem tartotta a bábfesztiválra valónak a dalt. Milot a Calgary Sun-nak elárulta: a fellépők többi dala is inkább a felnőtteknek szólt, de azokban nem volt kifogásolható tartalom, ezért

a börtönkurvás dal viszonylag váratlanul érte a nézőket.

A szervezők közleményt adtak ki, amelyben sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt. Részben a fellépőket hibáztatták, akik nem jelezték, hogy ilyen szövegű produkciót is elő kívánnak adni a családbarát rendezvényen, de magukat is okolják, hogy nem léptek közbe időben. Ígéretet tettek, hogy a jövőben sokkal szigorúbban ellenőrzik majd a várható műsorszámokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik