Élet-Stílus

6 ok, amiért érdemes ősszel utaznod

Ne csüggedj, ha egész nyáron nem jött össze egy utazás sem: itt van előttünk az ősz, ami szintén megannyi lehetőséget kínál!

Bizonyos szempontokból ideálisabb időszak, mint a nyár. Ezért ha sikerül őszre időzítened a szabadságod, mindenképpen vágj bele egy utazásba!

1. A repülőjegyek és a szállások árai zuhanásnak indulnak

5 ok, amiért megéri őszi utazást foglalnod

A nyári főszezon leköszönte után meghökkentően olcsón foglalhatsz repülőjegyeket és szállást a legnépszerűbb úti célokra is.

2. A természet gyönyörű

Ha itthonra, Magyarországra, Európába, vagy Észak-Amerikába tervezel utazást, a természet gyönyörű változásait és a színek pompás kavalkádját figyelheted majd meg!

5 ok, amiért megéri őszi utazást foglalnod

3. Kisebb a tömeg

Az egyik legmeggyőzőbb érv, ami az őszi utazás mellett szól, az az, hogy feleannyian vannak a népszerű turistalátványosságoknál.

4. Kellemes az időjárás

Ha nem ragaszkodsz a tengerparti forrósághoz és nem rontja el a kedved a váratlan eső és az enyhe hőmérséklet, az ősz a legideálisabb évszak számodra, hogy kikapcsolódhass.

5. Előbukkan a hely igazi esszenciája

5 ok, amiért megéri őszi utazást foglalnod

Augusztusban általában a helyiek is nyaralni mennek, szeptembertől kezdve azonban elkezdődnek a hétköznapok. Így bepillantást nyerhetsz a helyi lakosok autentikus mindennapjaiba.

5. Feltöltődhetsz az ünnepek előtt

Őszi szünet, mindenszentek, karácsony… neked is görcsbe rándul a gyomrod? Kezdd az ünnepi forgatagot egy kiruccanástól feltöltve, nyugodtan és kiegyensúlyozottan!

Forrás: Popsugar

Ajánlott videó

Olvasói sztorik