Élet-Stílus

Meghalt a férfi, aki kés elé ugrott, hogy megmentse a társa életét

A 30 éves férfit Ausztráliában egy hostelben szúrtak halálra, miközben a társát próbálta védeni. Thomas Jacksont súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol az orvosok mindent megtettek az életéért, de már nem sikerült rajta segíteni. Jes Jackson a hősiesen viselkedő Thomas édesapja a következőt nyilatkozta:

Le vagyunk sújtva, a mi drágánk itthagyott minket. A világ egy sokkal szegényebb hely mostantól.

A Queensland-i rendőrség megerősítette a sajtóértesüléseket, miszerint késes támadás történt Home Hill-ben. A beszámoló szerint a társaságra egy 29 éves férfi, Smail Ayad késsel támadt, ekkor lépett közbe Jackson, aki meg akarta védeni társai életét. Jackson egészen pontosan Mia Ayliffe-Chungot próbálta meg megóvni, mikor halálos sebet ejtettek rajta.

Meghalt a férfi, aki kés elé ugrott, hogy megmentse a társa életét 1
Őt próbálta menteni Jackson.

A rendőrségi jelentés szerint mikor Ayad késsel halálos sebet ejtett Ayliffe-Chungon, Jackson önzetlenül közbeavatkozott. A támadó ekkor őt is úgy megsebesítette, hogy a kórházban belehalt a sérülésibe. A nyomozók azt gyanítják, hogy Ayad a 21 éves lány megszállottja volt, ezért történhetett meg a brutális támadás. A jelentés szerint Jackson súlyos fejsérüléseket szenvedett a vakmerő akciója közben.

A hatóságoknak rövid nyomozást követően végül sikerült kézre keríteni a tettest. A gyanúsított tárgyalássa október 29-én lesz a Townsville-i bíróságon.

Nagy Britanniában gyűjtést indítottak az elhunyt hős családjának, rövid idő alatt már több mint 1300 fontnál járnak az adományok.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik