Élet-Stílus

A Magyar Borok Útja Rallye-n se túl gyors, se túl lassú nem lehetsz

Vasárnap délután sikeresen ért véget a Magyar Borok Útja Rallye eseménye. A hétvégén a versenyzők Somlójenőtől Balatonfüredig számos pincészetet meglátogattak, ahol nemcsak a borok megkóstolása volt fontos, hanem a különféle feladatok és kérdések sikeres megoldása is. A sofőröket hibapontok alapján rangsorolták, így az nyerte meg a Rallye-t, aki legkevesebbszer tévedett és a leggyorsabban oldotta meg az ügyességi teendőket. A 24.hu természetesen ott volt a rallye-n, élőben be is jelentkeztünk a helyszínről.

Több különdíjat is kiosztottak, így nyereményben részesült

  • a legjobb női páros,
  • az autós nagykoalíciós banda,
  • a legjobb borok,
  • és nem maradt el a Kóborlók Kupájának átadása sem.

Az abszolút harmadik helyezett a 13-as rajtszámot viselő autó tagjai lettek 1807 ponttal: Turcsi Zsolt, Sudárt András, valamint Molnár Attila. A dobogó második fokára a Patvaros István és Tarján Tibor páros fért fel, akik a 46-os gépjárművel vágtak neki a versenynek és 1798 ponttal végeztek, vagyis éppen, hogy megelőzték a mögöttük célba érő csapatot. A pódium tetején

mindössze 1178 hibaponttal Fekete László, Polyóka Mihály és Tóth Róbert integetett vidáman,

akik a 20-as kocsiban ültek. Balatonfüred lett idén a Rallye fővárosa, és minden valószínűség szerint a jövő évi, II. Motoros Borok Útja Rallye-n sem marad érintetlenül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik