Élet-Stílus

Bedrogozták, megerőszakolták, megölték, majd megpróbálták felgyújtani a saját családtagjai a 9 éves kislányt

A bestiális szörnyűséggel felérő gyilkosság az Egyesült Államokban, Albuquerque-ben történt. A 9 éves kislány maradványaira egy nyaralóban találtak rá, miután a szomszédság különös hangokat hallott az egyik lakásból. Victoria Martens megcsonkított testét a fürdőszobában, egy szőnyegbe tekerve találták meg a helyszínre érkező járőrök.

A rendőrség nemsokkal az eset után letartóztatta a kislány édesanyját, Michelle Martens-t, a nő 31 éves barátját, Fabian Gonzales-t és a férfi unokatestvérét, a szintén 31 éves Jessica Kelley-t. Mindhárman halállal végződő gyermekbántalmazás, szexuális erőszak, emberrablás és bizonyíték hamisítás miatt állnak állnak majd bíróság elé.

Bedrogozták, megerőszakolták, megölték, majd megpróbálták felgyújtani a saját családtagjai a 9 éves kislányt 1
Fabian Gonzales, az édesanya barátja.

Martens a rendőrségen kihallgatás közben bevallotta, hogy ők a felelősek a kislánya haláláért. Elmondta, hogy Gonzales előbb metamfetaminnal bedrogoztatta, majd közösült Victoriával. Mindeközben Kelley, a férfi unokatestvére befogta a lány száját, majd egy késsel megszúrta a hasán.

Bedrogozták, megerőszakolták, megölték, majd megpróbálták felgyújtani a saját családtagjai a 9 éves kislányt 2
Jessica Kelley, Gonzales unokatestvére.

Az édesanya beszámolója szerint ezután Gonzales és Kelley megcsonkították Victoria testét, majd egy szőnyegbe csavarták és megpróbálták felgyújtani.

Bedrogozták, megerőszakolták, megölték, majd megpróbálták felgyújtani a saját családtagjai a 9 éves kislányt 3
Michelle Martens, a kislány édesanyja.

Gordon Eden, az albuquerque-i rendőrkapitány nyilatkozatot adott ki az eset után:

Borzalmas, felfoghatatlan tragédia ez a közösségünk számára.

Eden továbbá hozzátette, hogy minden erőforrást arra fognak fordítani, hogy a tettesek megkapják a lehető legsúlyosabb büntetést, ami csak kiszabható az államban.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik