Élet-Stílus

Tucatnyi kóbor kutyát vett magához lakótelepi lakásába egy idős nő

A lakásból áradó bűz miatt mindenki elköltözött az emeletéről, és senki sem akarja kivenni az ott lévő lakásokat.

Több tucatnyi kóbor kutyát fogadott be kis lakótelepi lakásába egy egyedül élő 78 éves nagymama a kínai Hszian városában, akinek az ebek jelentik az egyetlen társaságot – jelentette a helyi sajtó. a csak vezetéknevén említett Zheng az őt felkereső újságíróknak elmondta: képtelen lenne a kutyái nélkül élni, akiket a magát guberálásból eltartó nő a közeli éttermekben kidobott maradékokból etet.

nagyikutya10

A beszámolók szerint a nő lakásából olyan bűz árad szét a házban, hogy mindenki elköltözött arról az emeltről, ahol Zheng lakik, és már csak egyedül ő él azon a szinten. A főbérlő elmondása szerint mostanra már lehetetlenné vált az ott lévő másik négy lakás kiadása, mert a reménybeli bérlők már a liftből kilépve visszafordulnak a szagok miatt. Ami nem csak a kutyák, hanem a lakásában található felhalmozott szemét miatt is terjeng.

nagyikutya02

Egy volt lakó elmondta: a helyzet valamivel jobb lett, miután a folyosót naponta kezdték el takarítani, de az sem volt elég a szag eltüntetésére. A Peng nevű férfi közölte, hogy csak egy évig bírt ott élni családjával, majd inkább a költözést választották. A férfi megértően nyilatkozott a „tragikus sorsú nő” helyzetéről, de hozzátette: Zheng egyszerűen túl sok kóbor kutyát fogadott be magához.

nagyikutya03

A nő korábban takarítóként dolgozott, majd férje halála után guberálással és a ócsakavas gyűjtésével tartotta el magát és lányát, aki felől alig hallott valamit, amióta a lány megházasodott. Azt is csak elmondásokból tudja, hogy van egy tízéves unokája.  Zheng közölte, hogy halandó lenne megválni pár kutyától, ha tudná, olyan helyre kerülnek, ahol szeretik, és nem bántják őket. De képtelen lenne az összes ebtől megszabadulni. „Nem tudom elképzelni az életem nélkülük” – közölte a nő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik