Élet-Stílus

Nincs szomorúbb Beyoncé ruhamárkájánál

Az éneklés mellett Beyoncé egyre több szálon kötődik a divatvilághoz is: népszerűségét kihasználva számos márka választotta már arcának (a H&M-nek például fürdőruha-kollekciót reklámozott), most azonban kaphatóak lesznek a kizárólag saját nevével fémjelzett darabok.

A ruhadarabok és kiegészítők nem olcsók: egy semmitmondó telefontok 25 dollárba (6800 forintba), egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező vászontáska 30-ba (8200 forint), egy, Beyoncé legújabb albumára utalva LEMONADE felirattal ellátott pulóver pedig kétszer ennyibe (16500 forint) kerül. Tökéletes választás azonban azoknak, akiket vagy nem érdekel, mi van rájuk írva, vagy nem is értik azt.

shop.beyonce.com
shop.beyonce.com

Mostanában egyébként is fellendült a hülye feliratos ruhák piaca (elég a már említett H&M Anyhow, azaz Akárhogy feliratos pulóverére gondolni), ebbe tökéletesen illeszkedik a vonal a Sorry című dalból vett BOY BYE szöveggel. A kérdés csak az, hogy nem illene-e egy hírességnek kicsit fantáziadúsabb, jobban felismerhető (azért a citrommal vagy a Hot Sauce szöveggel hímzett baseball sapka nem feltétlenül az) kollekcióval előállnia, ha már arra adja a fejét. A webshopban található termékek egy jó része csak szeptember 5-től kapható, de a pulóvereket akár már most is megrendelhetitek – igaz, az nem derül ki a leírásukból, hogy miből vannak közel húszezer forintért.

Magyarországra kétféle szállítási mód közül választhatunk: 40 dollárt (több mint tízezer forintot) kell fizetnünk, ha tudunk várni, ha viszont csak 6-10 napot, akkor 58 dollárt (16 ezer forintot) kell kipengetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik