Élet-Stílus

Zseniális körítéssel árulja menyasszonyi ruháját a megcsalt feleség

„Ha szeretne hozzájutni egy viselethez, amelyhez összetört álmok, rossz emlékek fűződnek, akkor ön ezt a ruhát keresi.”

A Chesterfieldben élő Samantha Wragg árulja a menyasszonyi ruháját. Hát, igen, önmagában az nem lenne hírértékű, hogy egy angol nő mit árul az interneten; de ahogy árulja, az mindenképp említésre méltó.

Samanthát megcsalta, elhagyta a férje, ezért a nő úgy határozott, hogy szülei által 2014-ben húzós áron (2000 font, kb. 720 ezer forint) megvásárolt menyasszonyi ruhája eladásából fogja finanszírozni a válóperét.

Először csak simán feltette az eBay-re, ám miután nem volt különösebb érdeklődés a használt viselet iránt, a nő – bátyjával együtt – úgy döntött, kicsit feldobja a termékleírást.

Már a ruha állapotának leírása is különleges:

Használt – remek állapotban van, de érdemes elvinni a tisztítóba, hogy az árulás miatt rátapadt szennytől megszabadítsák”.

Fotó: eBay
Fotó: eBay

És most idézzük a hirdetés legerősebb mondatait:

Még nem volt időm tisztítóba adni, mióta a hűtlen g*ci férjem úgy döntött, véget vet a házasságunknak”.

Eladom a fátylamat is (….) Elnézést, hogy csak két fotóm van, de amikor rájöttem, hogy a férjem egy másik nővel él, nagyjából mindent elégettem / kitöröltem, amin látszott az undorító feje.”

„Ha szeretne hozzájutni egy viselethez, amelyhez összetört álmok, rossz emlékek fűződnek, akkor ön ezt a ruhát keresi. Remélem, ez a ruha sokkal nagyobb szerencsét hoz majd önnek, mint amit végül nekem hozott, de ha mégsem… itt bármikor el tudja majd adni.”

„Ha bármilyen kérdése lenne – akár a ruhával, akár a ribanccal kapcsolatban, akivel lelépett a férjem – nyugodtan lépjen velem kapcsolatba!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik