Élet-Stílus

Kaviárban birkózó modellek egy orosz bankárpartin – videó

159 liter fekete kaviárban birkózó modellek szórakoztattak orosz bankárokat és politikusokat egy moszkvai luxushotelben rendezett partin, nagy felháborodást okozva Oroszországban, miután a mutatványról készült videó terjedni kezdett a közösségi oldalakon – írta az RT. A lap információi szerint a partit egy alapítvány szervezte, az orosz kulturális minisztérium támogatásával, a rubel 700. születésnapjának alkalmából.

Az eseményen támogatókat és adományokat gyűjtöttek egy nagy októberi jótékonysági est megszervezésére. A meghívott vendégek szórakoztatására egy felfújható gyerekmedencébe 159 liter (ami pont annyi, mint egy hordó olaj) fekete kaviárt öntöttek, amiben az eurót és az amerikai dollárt jelképező modellek kezdtek el birkózni.

A Finparty című orosz lap – ami jelen volt az eseményen – cikke szerint a kaviár nem valódi fekete kaviár volt, hanem egy olcsó (és ehető) utánzat, ami alig pár száz dollárba kerül. Az RT cikke szerint 159 liter valódi fekete kaviár több mint egymillió dollárba kerülne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik