Élet-Stílus

Gyerekeket menthetnek a pedofil szexbabák?

A kérdés rendkívül bonyolult, ám ami Ausztráliában történik ezzel kapcsolatban, az minimum nyugtalanító.

2013 óta összesen több mint 18 ládányi meghökkentően élethű szexbabát foglaltak le az ausztrál határredészeti szervek. A bábukat Shin Takagi készítette, aki bevallottan maga is pedofil. Takagi, aki az Atlantic-nek adott interjújában magára végig művészként hivatkozik, saját bevallása szerint azért kezdett el ilyen bizarr tárgyakat készíteni, hogy a pedofilok inkább ezeken éljék ki a vágyaikat, mintsem egy valódi gyereken.

Segítek kifejezni az emberek vágyait úgy, hogy az jogilag, etikailag és morálisan elfogadható legyen, mert nem érdemes elfojtott vágyakkal élni.

Gyerekeket menthetnek a pedofil szexbabák? 1
Takagi egyik alkotása.

A határőrség szóvívője elmondta, hogy a lefoglalt bábuk készenállnak a megsemmisítésre, arra csak akkor nem kerülhet sor, ha tárgyak bekerülnek valamilyen nyomozásba bizonyítékként. Ebben az esetben a megsemmisítés elhalasztható vagy véglegesen elhagyható

Az elhalasztásra pedig meg is van minden esély, ugyanis az ausztrál vámtörvények szerint a szándékosan kifogásolható termékeket feladókat 450 ezer dolláros bírság és 10 éves börtönbüntetés fenyegeti. Az ausztrál hatóságok a határrendészettel szorosan együttműködve megpróbálják felkutatni azokat a személyeket, akikhez esetleg mégis eljuthattak a bábuk.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik