Élet-Stílus

Obama lánya a popsivillantás után újra kiverte a biztosítékot

Dévai László
Dévai László

újságíró. 2016. 08. 11. 14:39

Barack Obama lánya nemrég kiverte kicsit a biztosítékot az amerikai közvéleménynél azzal, hogy úgynevezett mai fiatal módjára viselkedett egy nagy zenei fesztiválon. Akkor mindenki azt találgatta, hogy mit szólhat ehhez az édesapja, aki még pár hónapig a világ egyik legnagyobb hatalmú vezetője.

Az Egyesült Államok elnöke napokkal ezelőtt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy minden eddiginél több kegyelmet osztott ki, egészen pontosan több mint 100 ember kapott részleges vagy teljes felmentést a bűnei alól. Az adatok szerint a legtöbb kegyelmet kapó valamilyen droghasználattal kapcsolatos bűn miatt került szembe a törvénnyel.

Yes We Cannabis?

Az elmúlt időszakban világosan látszik Obamán, hogy még a hivatali ideje alatt megpróbál minnél több dolgot megtenni, amit esetleg korábban nem kockáztatott volna meg, tartva a politikai következményektől. Többek között ilyen a droghasználóknak kiosztott rekordszámú kegyelem és a bocsánatkérés nélküli bocsánatkérőtúra Japában. Obama tehát a végére teljesen el fogja engedni magát, viszont amibe most a lánya, Malia beleszaladt, az még talán

egy leköszönő elnöknek is kicsit sok lesz.

A 18 éves Obama-lányt ugyanis véletlen felvették, amint egy hangos zenére táncoló tömegben beleszív egy szál cigarettába. A képsorokon csak egy pillanatra látszik a mozdulat, de egyértelmű, hogy a lány a cigit valakitől kapta és az is valószínű, hogy nem egy sima cigit adnak körbe egy koncert közepén. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy Malia egy füvescigibe szívott bele, ami igazából egyáltalán nem lenne érdekes, ha nem az lenne az édesapja, aki. Íme a felvétel, amin a lényeges részt még ki is kockázzák nekünk.

A videót egyébként egy önmagát filmező lány készítette, amin a háttérben csak egy pillanatra tűnik fel a cigiző Malia. Arról egyelőre nincs hír, hogy a fenékvillantós, illetve a füvezős incidenst kommentálta-e Barack Obama.

Metro

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.