Élet-Stílus

Horrorsztorik a maszturbálásról, amiktől tutira nem jön meg hozzá a kedved

A tudomány jelen állása szerint, a korábbi állításokkal ellentétben maszturbálni, vagyis önkielégítést végezni, szép, jó, és egészséges. Túlzásba vinni azért nem kell, pláne nem pornóval kombinálva, és nem árt odafigyelni az esetleges balesetekre. Mindenkinek vannak kellemetlen emlékei, különösen abból az időből, amikor éppen csak elkezdte felfedezni önmaga kényeztetésének szépségeit. A BuzzFeed az olvasóit kérte meg, hogy osszák meg egymással a legkínosabb történeteiket. Íme, a leghajmeresztőbbek!

Azt hiszem 14 lehettem, amikor egy rettentő izgalmas menet közepén tartottam a fürdőszobában, egy elektromos fogkefével. Apám benyitott, és én hirtelen nem tudtam mit csinálni, csak becsuktam a szemem és ráüvöltöttem, hogy KIFELÉ! Ő azonnal menekülőre fogta, de még pont hallottam, amint a lépcsőn lefelé csörtetve az kiabálja, hogy: „JÉZUSOM, AZ AZ ÉN FOGKEFÉM?!” Apám azóta tartja mindig elzárva a fogkeféjét.

 

fotó: thinkstock
fotó: thinkstock

Rettenetesen kíváncsi természet voltam 13 éves koromban. Nem igazán tudtam még mit jelent feltüzelve lenni, csak néha ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megérintsem magam. Valamiért eszembe jutott, hogy vajon milyen lenne, ha egy banánt dugnék magamba. Amikor kifelé húztam a gyümölcsöt, egy része valahogy letört, és bent maradt. Próbáltam kipiszkálni, nem sikerült. Szó szerint ki kellett nyomnom, mintha csak szülnék. Nem volt egyszerű.

Tudtátok, hogy a sperma világít UV fényben? Én ezt 15 évesen tudtam meg, amikor elmentünk lézerharcot játszani a haverjaimmal…

Csak, hogy tisztázzuk, én egy transznemű srác vagyok. Úgy 11 – 12 éves lehettem amikor felfedeztem a maszturbáció gyönyöreit, de csak fürdés közben szerettem csinálni. Egy nap leszedtem egy hosszúkás samponos flakon kupakját, ami kicsi, és rövid volt, de éppen használható, szóval bedugtam. Egy pillanatban kicsúszott az ujjaim közül és bent maradt. Próbáltam kipiszkálni, és kinyomni, de sehogy sem sikerült. Pánikba estem, zokogva rohantam anyámhoz, és mindent elmondtam neki. Soha sem fogom elfelejteni az arcát: egyszerre volt rajta humor, undor, pánik, és az a: „miért épp te vagy a gyerekem?” kifejezés. Végül ő szedte ki a kupakot a nagyon vékony ujjaival. Az az eset tette betonerőssé a kettőnk kapcsolatát.

Horrorsztorik a maszturbálásról, amiktől tutira nem jön meg hozzá a kedved 2
Fotó: Thinkstock

Néhány éve meghívtak egy kerti sütögetésre, az én feladatom volt, hogy vigyek avokádókrémet. Mi, itt délen meglehetősen fűszeresen szeretjük, úgyhogy bőven tettem bele jalapeno paprikát. Volt még fél órám az indulásig, úgyhogy azt gondoltam nem hagyom veszni az időt. Csakhogy elfelejtettem alaposan kezet mosni, így alig értem a vaginámhoz, úgy elkezdett égni, mintha valóban lángolt volna. Mondanom sem kell, aznap nem értem oda a kerti partira, egész éjjel a lábam közét jegeltem.

Odavagyok a kötözős játékokért, akkor is, ha egyedül vagyok. Egyszer fekszem a szobám padlóján, a fél testem összekötözve, erre besétál a kisöcsém és elkezd velem beszélgetni. Úgy tíz percig csevegtünk, miközben próbáltam úgy tenni, mintha semmi fura nem lenne a szituációban.

Éppen maszturbáltam úgy 11 – 12 éves korom körül, amikor észrevettem, hogy csupa vér a kezem és az ágyneműm. Teljesen kiborultam, mert azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam, és komolyan megsértettem a vaginámat. Később persze kiderült, hogy épp csak pont akkor kezdtem menstruálni.

fotó: Thinkstock
fotó: Thinkstock

Még a szüleimmel éltem, amikor egy éjjel, zuhanyozás után elöntött a vágy. Ott ültem meztelenül a fürdőszoba közepén, eléggé egyértelműen magammal elfoglalva, amikor anyám félálomban becsoszogott, majd szó nélkül kiment, és visszafeküdt aludni. Reggel aztán említette, hogy valami nagyon furát álmodott.

Egy barátomat látogattam meg Floridában, akkoriban, amikor felbukkant egy új srác körülöttem. Egész este szexi üzenetekkel bombáztuk egymást, amitől nagyon beindultam. Elhatároztam, hogy amint hazaérünk a vacsoráról, azonnal ágyba bújok, és kis pornó segítségével vezetem le a feszültséget. A takaró alatt elővettem az iPAD-emet, és épp elindítottam egy nagyon szaftos videót, amikor a készülék kiírta, hogy sikeresen kapcsolódott az Apple TV-hez. Mondanom sem kell, a barátom éppen tévézett, amikor megjelent a képernyőjén az én szaftos pornóm.

Valamikor 2003-2004 körül, szóval jóval az okostelefonok kora előtt volt egy videokameránk. Valamiért eszembe jutott, hogy felveszem magam, miközben maszturbálok. Aztán eltelt tíz év, közben megnősültem. Egy napon a feleségem úgy döntött, meglep engem, és a családomat a régi házi videókkal, amiket véletlenül megtalált. Az egész család ott ült a kanapén, néztük amint a legjobb haverommal bohóckodunk. Aztán a videó hirtelen félbeszakadt, és hirtelen már csak én állok ott a gimnáziumi tornaszerkómban, a rövidnadrágon át dörzsölgetem az ágyékom, és közben mindenféle furcsaságot beszélek. Anyám kétségbeesetten próbálta leállítani a lejátszást, de az előretekerő gombot találta meg, úgyhogy még mindig engem nézett, amint maszturbálok, csak sokkal gyorsabban. Azt hiszem soha olyan gyorsan nem menekültem még a házból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik