Élet-Stílus

Melléből fröcskölte le az anya azt a nőt, aki megkérte, hogy ne a parkban szoptasson

A lefröcskölt nő a Facebookra ment panaszkodni, de ott még egyszer elküldték melegebb éghajlatra.

Anyatejjel fröcsköltek le egy nőt, aki azt kérte egy anyától Nagy-Britanniában, hogy ne a parkban szoptassa a gyermekét, hanem vonuljon félre.

A lefröcskölt nő egy helyi Facebook-fórumon írta le a vele történteket. Azt írta: miután megmondta a szoptató anyának, hogy nagyon zavarja a gyerekét és elvonja a férje figyelmét, amit csinál, az egyszerűen elküldte a picsába, majd a melléből tejet fröcskölt rá. „Remélem, szégyelli magát!” – zárult a bejegyzés.

Csakhogy a helyiek inkább a szoptató nő mellett álltak ki a hozzászólásaikban. Egyikük például azt írta:

Remélem, inkább te szégyelled magad! Lehet, hogy az ő reakciója nem volt megfelelő az ostobaságodra, de minden joga megvan arra, hogy ott szoptassa a gyerekét. Miért nem te mentél arrébb, ha zavart?

Egy másik hozzászóló azt írta:

Milyen szomorú, hogy a szoptatást helytelen dolognak látják egyesek. Sok sikert kívánok a szoptató anyukának, aki megmondta ennek a nőnek, hogy hol a helye.

Megint mások a férj szemére vetették, hogy minek bámulta a szoptató anyát.

Nagy-Britanniában egyébként nemrég törvényt hoztak arról, hogy nem küldhetik el sehonnan a szoptató nőket. A brit egészségügyi szolgálat honlapján arra hívja fel a figyelmet, hogy senkinek nem kell magát kényelmetlenül érezni a szoptatás miatt. (Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik