Élet-Stílus

Elkészült a világ legnagyobb műpénisze, az internet pedig nem találja a szavakat

Tegnap még Orlando Bloom kendőzetlen pénisze tartotta izgalomban a fél internetet, de ma már tudjuk, hogy a színész hímtagja csak kismiska ahhoz a szexjátékokat gyártó vállalat által megálmodott és létrehozott műpéniszhez képest, amit nemrég mutattak be a californiai Chatsworth-ben. A több mint 3 és fél méter magas óriást a vállalat termékeinek zászlóshajójáról, a

King Cock-ról nevezték el.

Nick Orlandino, a Pipedream Products ügyvezetője elmondta, hogy mikor az éves Felnőtt Szexmanufaktúrák kiállításán, az ANME-n előállt az ötlettel, hogy csinálják meg a világ leghatalmasabb műpéniszét, akkor a kollégái kinevették. Órák múlva viszont már egyre többen gondolták úgy, hogy igen, lehetséges ilyen méretek mellett is megfelelő minőségű terméket készíteni. Az eredmény minden túlzás nélkül elképesztő.

Elkészült a világ legnagyobb műpénisze, az internet pedig nem találja a szavakat 1
Huffington Post

A gigantikus pénisz a méretéhez képest valóban rendkívül kimunkált, a felülete pontosan úgy és ott gyűrődik, mint egy valódi hímtag. Nem csoda, hogy ilyen jól sikerült a King Cock formaterme, hiszen azon összesen három héten keresztül dolgoztak. És ekkor még csak a dizájnról beszélünk, a megvalósítás csak ezután jött.

Elkészült a világ legnagyobb műpénisze, az internet pedig nem találja a szavakat 2
Kidolgozott formaterv.

Orlandino nem titkolt célja, hogy az egész világon híre menjen az ő óriáspéniszének, szeretné bejegyeztetni a rekordok könyvébe, valamint turnéznának is vele, a cégvezető a müncheni Oktober Festet és egy Hannoveri Felnőttfesztivált nézett ki célul.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik