Élet-Stílus

Titokban kezdte kamerázni a gazdi, mit művel a postás a kutyájával – nem hitt a szemének

A kézbesítő minden nap meglátogatja a haverját, akkor is, ha éppen nem visz levelet a gazdinak.

Annyira ősi és ádáz ellenségei a kutyák a postásoknak, mint ahogy a macskáknak is. Ahogy a minap megírtuk, egy brit biztosítótársaság friss felmérése szerint, a gazdik a legtöbbször kézbesítőknek fizetnek kártérítést harapós kedvű kedvenceik miatt. (Abból a cikkből kiderül az is, melyik kutyafajta támad a leggyakrabban emberre.)

Szerencsére azonban az ősi ellenségek is tudnak békét, sőt barátságot kötni. Egy Michael Collins nevű, új-zélandi férfi vette észre, hogy az ő házánál minden nap megáll a postás, akkor is, ha nem hozott neki semmit. A kézbesítő ilyenkor a barátját, Collins 9 hónapos németjuhászát látogatja meg, és játszik vele néhány percet titokban.

A gazdi azt írja, nagyon örül a postás a kutya barátságának, a legtöbb ember ugyanis fél a nagytestű állttól, és inkább elkerülik, minthogy játszanának vele. Egyik nap Collins videóra vette a kutyájával haverkodó postás, a felvételt feltöltötte a Facebookra, hogy megköszönje a férfi kedvességét. Néhány nap múlva szerencsére eszébe jutott, hogy ezt személyesen is megteheti, ha egyszer kimegy, amikor a kézbesítő ott áll a háza előtt. Addigra azonban a videót már több mint három millióan nézték meg több tízezren osztották meg.

(BuzzFeed)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik