Élet-Stílus

Testvére barátnőjén próbálta ki a gyilkolást a tini

Saját magát is pszichopatának nevezi az a 14 éves lány, aki több óra verés és szurkálás után átvágta testvére barátnőjének torkát. Kali J. Bookey New Richmondban él, és állítólag bevallotta, hogy azért tört be a 15 éves áldozat otthonába, és követte el mindezt, hogy rávegye arra, hogy költözzön el - ugyanis gyűlölte azért, mert boldoggá tette a bátyját.

Az esetet megelőzően Bookey másfél hétig figyelte meg áldozatát, édesanyja pedig egy múlt pénteki rövid telefonbeszélgetés során azt mondta: nem voltak arra utaló jelek, hogy lánya ilyesmire készült volna, a családjuk pedig elképesztően szomorú a történtek miatt.

A rendőrséghez csütörtökön reggel fél 9-kor érkezett egy bejelentés. Ott Bookey azt mondta, hogy

kerékpározás közben két símaszkos, késsel felfegyverzett férfi támadt rá. Hogy elkerülje a veszélyt, elárulta nekik, hogy nem messze egy lány egyedül van otthon.

Ezután a rendőrök kivonultak a helyszínre, ahol megtalálták a lányt, akinek az arcából és a nyakából is folyt a vér. Ennek ellenére eszméleténél volt, és miközben mentőért könyörgött, azt is elárulta, hogy nem két férfi, hanem Bookey volt az, aki rátámadt, órákon át verte, és egy törött tál darabjával meg is vágta őt.

Kiderült az is, hogy a támadás végefelé feltette neki a kérdést: szeretne most meghalni vagy inkább kivérezne.

Az áldozat az utóbbit választotta, ezért Bookey abbahagyta a vagdosását, majd megosztotta vele a tervét, miszerint az elmúlt héten csak az előkészületekkel foglalkozott: például feljegyezte, hogy ki mikor jött hozzá és ment el. Bevallotta azt is, hogy saját magát pszichopatának tartja, és bár ő volt az első áldozata, valószínűleg újra ölni fog.

Boldog élet utáni életet!

– köszönt el tőle. Ezután Bookey ejtette a símaszkos sztorit, és azt állította a rendőröknek, hogy igazából nem is akarta megölni a lányt, csak azt akarta, hogy eltűnjön a testvére közeléből. A gyanúsított elmondása szerint reggel 4-kor indult el otthonról, 18 kilométert tekert kerékpárjával, és fél hét előtt kicsivel érkezett meg az áldozathoz. Egy nyitott ablakon jutott be, aztán légzőgyakorlatokat végzett a nappaliban. Amikor már tudta kontrollálni a légzését, bement a lány hálójába, ahol úgy próbálta felébreszteni, hogy gumikesztyűt viselve fojtogatni kezdte. Ezután 20-30-szor megütötte, és négyszer meg is vágta, amikor pedig vizet kért, hozott neki egy pohárral.

Bookey a rá utaló jeleket úgy szerette volna eltüntetni, hogy rávette az áldozatot: készítsen egy olyan hangfelvételt, amiből úgy tűnik, hogy két maszkos férfi támadta meg. A támadó a tárgyalásán bekötött jobb kézzel jelent meg, a rendőrség szerint az esetről nyugodt, érzelemmentes hangnemben beszélt. Az áldozat még mindig kórházban van, állapota rendkívül súlyos.

Nyugodt, nem rázta meg annyira az eset, inkább csak az, hogy a húgom képes volt ilyet elkövetni. A sebeit szereti, mert szerinte menők, és csak amiatt szomorú, hogy tönkrement a kedvenc ruhája

– írta az áldozat barátja Facebookon, majd hozzátette, azt tervezték, már jövő júniusban összeházasodnak. „Amikor a vérben feküdt, írt egy SMS-t, hogy szeretné, ha az én vezetéknevemet írnánk a sírjára a sajátja helyett” – mondta. Bookey-t egyébként az ügyben felnőttként vádolják (Wisconsinban egy gyilkosság elsőrendű vádlottja hiába kiskorú, nem úgy kezelik), a következő meghallgatása augusztus 8-án lesz.

Az áldozat családjának gyűjtést szerveznek, a kampányoldalra egy fotót is feltöltöttek a lányról.

(Via, fejlécképünk: Instagram/@why_kali)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik