Élet-Stílus

Megvalósult a fogorvostól rettegők rémálma, ezt ejtette a páciense szájába a doktor – FOTÓ

Az emberiség nem elhanyagolható százalékát már akkor is kiveri a víz, amikor elhangzik a fogorvos szó. Rengetegen félnek az ilyen vizsgálatoktól, vannak olyanok, akik az egészségügyi kockázatot vállalva el sem járnak rendszeresen fogorvoshoz. Minden rettegő rémálma ilyenkor nem is az erős fájdalom, hanem hogy a doki beleejt valamit a páciens szájába.

Pontosan ez történt az Egyesült Államokban, Chicagóban Janus Pawlowicz-cal, aki sajnos nem úszta meg a kalandot egy kis kellemetlenséggel. A férfi elmesélte, hogy a fogorvos, Dr. Beata Kozar-Warchalowska a kezelés alatt vette észre, hogy nem találja az egyik műszerét.

Megvalósult a fogorvostól rettegők rémálma, ezt ejtette a páciense szájába a doktor – FOTÓ 1
Íme a szájba ejtett műszer.

A nő ezután befejezte a beavatkozást, majd hazaküldte a beteget, aki nemsokkal később rosszul lett. A kórházban kiderült, hogy Pawlowicz gyomrában egy fém tárgy van, az okozta az erős fájdalmat, emiatt azonnal megműtötték. A férfi ügyvédje, Rob Kohen elmondta az ABC Chicagónak, hogy a fogorvos egyértelműen műhibát követett el akkor, amikor hazaküldte úgy a beteget, hogy előtte nem találta az egyik fontos műszerét.

Pawlowiczék a történtek miatt 675 ezer dollárra perelik a fogorvost, mivel a férfinak azóta is vannak gyomorpanaszai, amelyeket valószínűleg az éles fémműszer okozott.

A Gentle Dental fogorvosi praxist hiába kereste a Huffington Post, nem kaptak semmilyen választ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik