Élet-Stílus

2016 legnagyobb kérdése: lehet-e vibrátorral Pokémont fogni?

Az utóbbi napokban egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy könnyebben lehet-e Pokémonokat fogni egy vibrátor segítségével

2016 legnagyobb kérdése: lehet-e vibrátorral Pokémont fogni? 1
Vibrátor

A kérdés egyáltalán azért merülhet fel, mivel a Pokémon Go alkalmazás járkálás, séta, futás közben működik, amiből egyenesen következik, hogy a telefon ekkor mozog. Innen már csak egy lépés volt azaz ötlet, hogy valamiféle rezgő, remegő tárggyal próbálják meg elhitetni a mobillal, hogy épp mozgásban van.

Erre a célra tökéletesnek tűntek a vibrátorok, ám még mielőtt mindenki elszaladna a közeli szexshopba és rá szigetelő szalagozna mindenfélét a telefonjára, mindenkit le kell lomboznunk. A vibrátorok rezgése ugyanis túl kevés ahhoz, hogy becsapják a mobilokat, még a nagyobb teljesítményűek is maximum 200 méter haladásra tudták bírni az alkalmazást, amely nagyon kevésnek számít ahhoz, hogy Pokémon-tojásokat gyűjthessünk.

A Vibrators.com, szexuális segédeszközöket áruló oldal tulajdonosa egy videót is készített, amin megpróbált vibrátorokkal tojásokat gyűjteni, ám az eredmény sajnos elmaradt.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik