Élet-Stílus

4500 kilométert utazott, majdnem meghalt a reptéren a reménytelenül szerelmes férfi

A kínai lánynak más dolga volt, és nem is számított a találkozásra.

A 41 éves holland Alexander Pieter Cirk (fenti képünkön nem ő látható) két éves ismerkedett meg az interneten egy 26 esztendős kínai lánnyal, Zhanggal. Kapcsolatuk – amennyire adott körülmények között ez lehetséges – egyre jobban elmélyült, és Alexander egy nap úgy döntött, mit neki a 4500 kilométer, meglátogatja szerelmét – írja a CCTV News.

Vett egy repülőjegyet Csangsába (Hunan tartomány, Kína), és gépre szállt. A megérkezéskor szomorúan konstatálta, hogy Zhang nem várja őt a repülőtéren. Gondolta, majd csak odaér a lány, megvárja. Alexander türelmesnek bizonyult:

tíz napon keresztül várakozott a repülőtéren.

A végkimerülés tüneteit mutató férfit mentők vitték kórházba. A sztori a médián keresztül eljutott Zhanghoz is, aki felkereste az esetről tudósító Hunan TV-t és elmondta: roppantul sajnálja a történteket, de ő nem is gondolta volna, hogy Alexander képes odautazni. Mivel az online beszélgetések során abban maradtak, hogy egy év internetes kapcsolat után találkoznak majd személyesen is,

a lányt az a fotó sem zökkentette ki, amit a holland férfi küldött neki a megvásárolt repülőjegyről.

Zhang azt hitte, ez csak valami tréfa, de egyébként sem tudott volna találkozni kedvesével, mert plasztikai műtét után lábadozott egy másik városban.

A lány a Hunan TV-nek elmondta: mindenképpen tisztázza a történteket Alexanderrel, és nem zárkózik el egy későbbi találkozástól.

Kérdés, mit gondol minderről a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik