Élet-Stílus

Nők mesélnek a pillanatról, amikor először láttak bevetésre kész péniszt

24.hu
24.hu

2016. 07. 29. 18:46

A szülők viszonylag korán eltiltják attól gyerekeket, hogy meztelenül nézegessék egymást, pláne, ha különböző neműek. Aztán meg csak a fejüket vakargatják, amikor a kicsik abba a korba érnek, amelyikben fel kellene világosítani őket az élet nagy dolgairól.

A fiúk ezt általában autodidakta módon, pornóval oldják meg, a lányok többsége azonban nem ennyire érdeklődő. Aztán amikor arra kerül a sor, jönnek a nagy meglepetések. A Redditen tette fel valaki a következő kérdést:

„Lányok, ti mit gondoltatok, amikor először láttatok merev péniszt?”

A következő válaszok érkeztek:

Össze voltam zavarodva, mert azok a péniszek, amiket a fiúk rajzolgatnak eléggé félrevezetők. Azt hittem például, mindkét golyónak saját zacskója van.

fotó: Thinkstock

Mielőtt először láttam merev péniszt, úgy képzeltem, hogy bár megkeményedik, ugyanúgy lefelé, a térdek irányába mutat. Soha azelőtt nem néztem pornót vagy ilyesmit. Azt hittem, hogy a szex valójában egy logisztikai rémálom. Aztán amikor megláttam, hogy valójában feláll, az futott végig az agyamon, hogy á, hát így már teljesen érthető.

Tízéves lehettem és az interneten láttam. Azt hittem egy elfertőződött ujj az.

Hogy fog ez belém férni???

Amikor 18 voltam, véletlenül megláttam a szobatársam pasiját meztelenül. Ahogy néztem a meredező apróságot arra gondoltam: ennyi az egész?

Valahogy így zajlott le a fejemben: Istenem, legalább tudom, hogy izgató vagyok. Tetszik ez a pénisz. Várjunk csak, meg van borotválva… hiszen akkor ő készült erre. Meg kellene érinteni. De hisz ez nagyszerű. És milyen selymes. Fogalmam sincs mit kellene tennem. Miért akarom a számba venni? Muszáj a számba vennem. De hát ez nagyon jó! A farkak fantasztikusak.

fotó: Thinkstock

Jé, ez megnőtt!

Merevedése van! Akkor biztosan nagyon dögös vagyok!

Jesszusom, űrlény-féreg áll ki az ágyékából!

Tényleg úgy néz ki, mint egy nyalóka!

Aha, értem már, hogy miért szeretem jobban a lányokat.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

Szigetvár, 2016. szeptember 7.
Vass Péter, Szigetvár polgármestere köszönti az ünnepségsorozatra érkező Áder János köztársasági elnököt a szigetvári polgármesteri hivatal előtt 2016. szeptember 7-én, a Zrínyi-emlékévben.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.