Élet-Stílus

Túl hangos szex miatt, még soha sem panaszkodtak ennyire udvariasan

Valószínűleg nincs ember a Földön, akinek soha, semmi problémája nem volt a szomszédaival. A szociálisan jól fejlett, és mentálisan egészséges felnőttek beszélgetéssel oldják meg ezeket, a többiek agresszív, általában névtelen üzenetekkel. Nincs olyan hét, hogy valamelyik közösségi hálózaton ne bukkanna fel egy magyar lépcsőházba kitűzött habzó szájjal fogalmazott üzenet.

Azokhoz képest annyira üdítően hat olyan levelet olvasni, amelyiknek az írója nem csak rém udvarias, de még konstruktív is a problémát illetően.  Az üzenet a Redditen terjed, megosztója azt írja, egy barátja találta az ajtajára tűzve, amikor hazaért a munkából.

kép: Reddit / Saved_by_Singularity
kép: Reddit / Saved_by_Singularity

A levél nagyjából így hangzik magyarul:

Kedves Szomszéd,

Hello! Előre is szeretnék elnézést kérni a kínos üzenet miatt, mindazonáltal hetek óta ébredek fel szokatlan órákban éjjelente, ami miatt másnap fáradt vagyok a munkahelyem, ezért úgy éreztem írnom kell.

Nagyra értékelném, ha volnál olyan kedves, hogy meghúzd a csavarokat az ágyadban. Sajnos nagyon zajos, amikor az ágyat éppen használod. Nyikorog, és a fejtámla folyamatosan a falnak ütődik. Voltam már hasonló helyzetben, főiskolás koromban egy lakótárssal. Akkor mindössze annyit tettünk, hogy meghúztuk a csavarokat, kicsit távolabb húztuk az ágyat a faltól, és ezzel minden gond le volt tudva. Szóval nem nagy gond, próbálkozz meg ezzel a kedvemért, nagyon hálás lennék.

Nagyon szépen köszönöm, és még egyszer: tudom, hogy nagyon kínos, de muszáj volt erre megkérnem téged.

Tisztelettel,

a Szomszéd

Ugye, hogy lehet ezt szépen és kedvesen is!

(The Poke)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik