Élet-Stílus

Olyan faházban él a washingtoni férfi, amelyről minden gyerek álmodik

Nomád körülmények között, egy fa tetején a legnagyobb nyugodtságban tölti mindennapjait.

Gyerekként egy titkos bunkernél semmi nem lehetett izgalmasabb, és ez jelenthetett egy lepedőt két szék közé feszítve, vagy a szerencsésebbek esetében egy erős fa ágára épített házikót is. A többiek számára inkább amerikai filmekből ismert építészeti csoda biztosan minden kicsi fantáziáját izgatta, és úgy tűnik, a 28 éves Foster Huntingtonnak nem is sikerült ezt kinőnie hála a jó égnek.

Mindenki gyerekkori álmát valóra váltotta a férfi, aki egy faházban él

Ez a férfi ugyanis épp egy ilyen faházban él valahol Washington államban! Ez egyébként nem volt mindig így, korábban lakókocsiban tengette napjait, többnyire szörfözgetett, kirándult és szabadúszóként fotós és közösségi médiával foglalkozó munkákat vállalt.

Mindenki gyerekkori álmát valóra váltotta a férfi, aki egy faházban él Mindenki gyerekkori álmát valóra váltotta a férfi, aki egy faházban él

Egy ponton aztán úgy érezte, ideje letelepedni ekkor építette meg pazar faházát. Állítólag gyerekként mindig béna faházakat épített, de mindig is szerette volna felnőttként kipróbálni magát a műfajban. A végeredmény pedig elég meggyőző lett, ráadásul a faház mellé (tövébe) felhúzott egy gördeszkapályát és egy fatüzelésű kerti fürdőt is, mert ennyire laza.

Így mondjuk ki ne akarna faházban élni?

BuzzFeed

Ajánlott videó

Olvasói sztorik