Élet-Stílus

Megjósolta saját halálát édesapjának küldött utolsó üzenetében a 14 éves kislány

A 44 éves fűtésszerelő, Clive Gardner nagyon korán megtapasztalta azt, amit egyetlen szülő sem akar megélni. Meghalt a kislánya, Emily. A mindössze 14 éves fiatal akkor vesztette az életét, mikor egy kiránduláson, amelyen családja nélkül vett részt, felborultak motorcsónakozás közben.

Mielőtt a lány megérkezett a városba, ahol nemsokkal később vízre szálltak, írt édesapjának. Emily ekkor jelentkezett utoljára, majd nem írt többet. Clive elmondta, hogy nem babonás, de szerinte a lánya utolsó üzenete valamiféle rossz előjel volt. Íme az utolsó üzenet váltás:

Megjósolta saját halálát édesapjának küldött utolsó üzenetében a 14 éves kislány 1
Utolsó üzenet.

A párbeszéd arról szól, hogy a Emily kíváncsi, hogy voltak-e már Brixhamben azelőtt. Az édesapa írja, hogy igen, majd visszakérdez, hogy miért. A lány erre csak annyit ír, hogy

lol, mert itt vagyok

majd olyan szmájlikat használ, amik láttán az édesapában meghűlt a vér. Emily ugyanis hullámos és alvós emotikonokat küldött, amely a szörnyű végkimenetelt ismerve finoman szólva is ijesztő.

A nyomozás során kiderült, hogy a csónakot a kislány egyik idősebb barátja vezette. A szakemberek azt állapították meg, hogy a vízi jármű azért borult fel, mert egy plusz propeller volt rászerelve, ezt a terhelést az eredeti csónaktest pedig már nem bírta. A család azóta azért kampányol, hogy legyenek szigorúbbak a magántulajdonban lévő csónakokra, hajókra vonatkozó jogszabályok.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik