Élet-Stílus

Ilyen egy igazi orgia

Hogyan képzelsz el egy orgiát? Nehéz bársony függönyök, barokk kanapék, selyemszalagok, bőrruhák, gyönyörű emberek, gátlástalan mindent elsöprő élvezet? Ahogy lenni szokott, a valóság sokkal prózaibb a filmeknél és a fantáziánál. Az internet népe a Redditen mondta meg a tutit. Olyanok válaszoltak a kíváncsiak kérdéseire, akik részt vettek már csoportos „szeánszokon”.

Bonyolult logisztika

„Az egyik dolog, ami mindig beüt, az, hogy az emberek NEHEZEK! Sokat ront a szex élvezeti értékén, ha az embernek elzsibbad a karja vagy begörcsöl a lába.”

Az emberek jellemzően nagyon szépnek képzelik el az orgiákat, holott!

„A swinger bulikon gyakori, hogy az emberek maszkot húznak. Na, ez nem a névtelenség miatt van.”

Khadzsuáró, India (fotó: Wikipédia)
Khadzsuáró, India (fotó: Wikipédia)

Időfaktor

„Az izgalom úgy négy alkalom után lelohadt. Őrjítő, hogy mennyi idő megy el azzal, hogy olyan időpontot találjunk, amikor mindenki ráér.”

Külsősként kellemetlen

„Egyszer DJ voltam egy orgián. Nagyjából 100-200 ember nyomatta, én meg úgy kevertem a zenét, hogy fel se nézhettem. Annyira béna volt!”

És ott van a budoár-dolog is. Aki ilyesmire vágyik, annak csalódnia kell.

„Sokkal kevésbé volt Caligula, és sokkal inkább egy rakás tök átlagos ember, ahogy egy családi házban kefél.”

Khadzsuáró, India (fotó: Wikipédia)
Khadzsuáró, India (fotó: Wikipédia)

Kínos ismerkedés

„Azt mondjuk senki nem mondta, hogy a dolog előtt van egy találkozó. A miénk például nagyon barátságosan telt, kellemesen elcsevegtünk egy étteremben.”

Van, aki többet szeretne

„A feleségemmel szerettük swinger életformát, de egy idő után, sokan szánalmasan ragaszkodók lettek. De mi nem akartunk új barátokat, csak dugni egy jót. Egy pár egészen odáig ment, hogy komoly kapcsolatot kezdeni velünk, amiben négyen élünk.”

Khadzsuáró, India (fotó: Wikipédia)
Khadzsuáró, India (fotó: Wikipédia)

Végül a legfontosabb: nem, egyáltalán nem olyan, mint a pornó! Ahogy Woody Allen is megmondta, a szex mocskos dolog, ha jól csinálják.

 „Régebben tagja voltam egy swinger-csoportnak. Nem történt meg túl gyakran, de amikor igen, az csodálatos volt. De meg értenie mindenkinek, hogy egyáltalán nem olyan, mint a pornó. A pornóforgatásra mindenki felkészül: a résztvevők kívül-belül megtisztítják magukat, előre tudják a pózokat, és nagyjából azt is, hogy mi, mennyi ideig fog tartani. A forgatáson nincs alkohol, és minden szereplő szép.

A valóságban az orgiák általában egy este végén történnek. Mindenki részeg, a legtöbben teleették magukat. A legtöbben átlagos külsejűek, de sokan átlag alattiak. Nem túl sok póz kivitelezhető, ha tíz, vagy annál is több ember van összegabalyodva. Ahány ember, annyi különböző szag, és egyik sem kellemes. Sőt, ahogy telik az idő, erősödnek. Olyan nemű emberek testrészei kerülnek nagyon közel az arcodhoz, akikhez egyébként nem közelednél. A dolog végére mindkét nem testnedveiben tocsogsz, és nagyon kell vigyáznod, nehogy használt kotonra lépj.”

Szóval ez a nagy helyzet az orgiákkal a nemzetközi vizeken. Akinek van infója a hazai viszonyokról, ne habozzon velünk megosztani!

(i100 / The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik