Élet-Stílus

Ötven év után találkozott az öccsével, aki közben a húga lett

Érdekes családot egyesített a showműsor.

Vanda James hatéves korában arra ért haza, hogy egy csecsemő fekszik a díványukon. A kisfiú másnapra eltűnt otthonról. Ez ötven éve történt.

A lánynak nem mondták el, ki volt a baba; csak anyja temetése után derült fény a titokra: Vanda féltestvére volt a csecsemő; az anyjuknak viszonya volt egy házas férfival, és a titkos kapcsolatból fogant a fiú. A Kenneth nevű babát örökbe adták.

Vanda (fenti képünkön) ma már 57 éves, és azóta is sokszor gondolt  kisöccsére; nemrég tettek is követték az elhatározást; a nő az ITV-n futó Long Lost Family című családtagkereső showműsorhoz fordult, hogy segítsenek megtalálni az öccsét.

Megtalálták, ám az is kiderült, hogy azóta már nem öccse van, hanem húga.

Akinek sokáig John Best volt a neve, de mindig is nőnek érezte magát; és ma már Debbie Croft néven, nőként él. Debbie érthetően izgalomba jött, amikor megkeresték: azt is csak tizenegy-két éves korában tudta meg szüleitől, hogy örökbe fogadták, de arról eddig fogalma sem volt, hogy van egy testvére.

Időközben megtörtént a nagy találkozás; a beszélgetés azonnal beindult, a testvérek órákig társalogtak; azóta Vanda és Debbie rendszeresen összejárnak. Vanda a Mirrornak elmondta: mindig is lánytestvért szeretett volna, ezért cseppet sem bánja, hogy az öccsét kereste, de a húgát találta meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik