Élet-Stílus

Megtudott valamit a kislány, amit még nem kellett volna

Ezt a végtelenül elkeseredett kislányt Rainnek hívják, hároméves, és Alaszkában a családjával. Van egy nagy nővére is, a 16 éves Meeiah. Rain nagyon felnéz idősebb testvérére, folyton azt lesi, Meeiah mit és hogyan csinál.

Néhány napja Meeiah kissé óvatlan volt. Elkezdett menstruálni, és amikor a fürdőszobába ment, elfelejtette ellenőrizni, hogy bezárta-e maga mögött az ajtót. Rain természetesen utána lopakodott, így meglátta, hogy a nővére vérzik. Szegény kislány teljesen kiborult, Meeiah ekkor készítette róla ezt a videót.

„- Miért

– Mert vérzel.

– Hol vérzek?

– Ott.

– És most mi lesz?

– Meg fogsz halni!”

A történet szerencsére vidám véget ért, Meeiahnak sikerült megnyugtatnia a kishúgát, hogy nem lesz semmi baj. „Végül azt játszottuk, hogy ő az orvos, aki meggyógyít” – válaszolta a lány a BuzzFeed kérdésére.

Meeiah aztán posztolta a rövid videót a Twitterre, és hatalmas sikert aratott vele. Akkorát, hogy később meg is bánta, hogy közszemlére tette a húgát. Később mégis úgy döntött, nem törli ki a posztot.  „A legtöbb reakció teljesen pozitív volt, néhányan pedig hasonló élményeikről írtak. A szüleink persze meglepődtek, hogy egyszerre velünk van tele az internet, de végül azt gondolták, hogy miért ne, hiszen vicces. Azóta úgy kezelik Raint, mint egy szupersztárt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik