Élet-Stílus

Véletlenül felgyújtotta feleségét a szúnyogriasztónak használt alkohollal

Súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy 44 éves osztrák nőt, miután férje 96 százalékos etanollal próbálta meg családja közeléből elijeszteni a szúnyogokat, de közben véletlenül lángra lobbantotta nejét – jelentette a The Local osztrák kiadása. A beszámoló szerint a házaspár és 13 éves fiuk a Villach városában található házuk teraszán üldögélt, amikor az 52 éves férfi elővette az etanolos üveget, hogy szúnyogriasztónak használja a tűzveszélyes anyagot.

Amikor azonban kinyitotta az üveget, az etanol azonnal meggyulladt, lángba borítva a feleséget.  A rendőrség gyanúja szerint az alkohol az asztalon égő teamécses miatt kapott lángra.

A férj és a gyerek kétségbeesetten igyekeztek eloltani a tüzet, amit végül úgy sikerült elérniük, hogy a nőt betuszkolták a zuhanyzóba. A súlyos sérüléseket szenvedett nőt mentőhelikopterrel szállították a közeli Klagenfurt egyik kórházába. Állapotáról nem közöltek részletes információkat, így azt sem lehet tudni, hogy testének hány százalékán égett meg és azt sem, milyen fokú égési sérüléseket szenvedett.

A férj szintén megégett, de az ő sérülései nem voltak olyan súlyosak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik