Élet-Stílus

Óvszernek álcázott homofób üzeneteket osztogattak a torontói melegfelvonuláson

A melegfelvonulásokon sűrűn osztanak óvszereket, hogy felhívják az LGBTQ-közösség figyelmét a nemi úton terjedő betegségekre és a felelősségteljes szexuális élet fontosságára. Ezt használta ki egy homofób csoport, akik olyan óvszernek álcázott csomagokat osztogattak a tömegnek, amelyekben nem gumi, hanem gyűlölködő, melegellenes üzenetek lapultak. A Meleg Zombi Kannabiszt Fogyasztó Egyletvezetője, Bill Whatcott a következőket mondta:

Győzködheted ezeket, de csak kiröhögnek! Csak én 20 perc alatt 3 ezer csomagot osztogattam el, ez a módszer kicsit kreatívabb, de mi is az igazat közvetítjük.

A szervezők mindenkit arra figyelmeztettek, hogy csak olyan óvszert fogadjanak el, amin látszódik a márka, a lejárati dátum, és szemmel láthatóan jól le van zárva. A gyűlölködő üzenetekben olyan dolgok állt, mint hogy a homoszexualitás bűn és hogy isten minden meleget meg fog büntetni, ha eljön az ideje.

Whatcott egyébként egyszer már állt bíróság előtt, akkor melegeket gyalázó pamfletek terjesztése miatt került összetűzésbe a törvénnyel.

Via

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik