Élet-Stílus

Mentőautóban mondták ki az igent

24.hu
24.hu

2016. 07. 05. 08:38

A vőlegény beleszédült az izgalmakba.

Az esküvő napja mindig izgalmakkal (feszültséggel, túláradó érzelmekkel) teli az ifjú pár számára; ha ehhez még az is társul, hogy a házasulandók valamelyike betegeskedik, akkor könnyen állhat elő speciális helyzet.

Mint például a napokban Mardidban.

Az ötvenéves vőlegény a ceremónia előtt nem sokkal rosszul lett: a vérnyomás-problémákban szenvedő férfi erősen szédült, mentőt kellett hívni hozzá – írja az El Paisra hivatkozva a The Local. Mivel az állapota nem javult jelentősen, kórházba kellett szállítani.

Bár Esther Gómez anyakönyvvezető ekkor felajánlotta, hogy másik napon is megtarthatják a szertartást, a vőlegény kijelentette: szó sem lehet a halasztásról.

Így aztán a mentőautóban fekvő férfi mellé bekuporodott a menyasszony és az anyakönyvvezető, és a nyitott ajtón befele bámuló násznép szeme láttára megköttetett a frigy.

Esther Gómez az El Pais-nak elmondta, hogy az ilyenkor szokásos vers elszavalása helyett ezúttal csak a kötelező formális szöveget mondta el. De a násznép is igyekezett hozzájárulni a ceremóniához, és úgy szórták a rizst, mintha a leghagyományosabb szertartáson lennének.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.