Élet-Stílus

Szexbulit rendezett lánya barátaival

Meztelen Twister, drogok, erőszak.

Megúszta letöltendő börtönbüntetés nélkül az a nő, aki még 2015 áprilisában szexbuliban vett részt lányával és annak barátaival.

A bizarr este úgy indult, hogy a 36 éves Rachel Lehnardt hozzájárult, hogy lánya áthívja magukhoz néhány barátját – írja a Mirror. A 16-18 éves korosztályhoz tartozó gyerekek erősen odatették magukat: a buliban masszív alkohol- és drogfogyasztás zajlott; majd – az anyuka részvételével – meztelen Twistert kezdtek játszani (aki nem tudná: a Twister az a játék, amiben a végtagokat az egyes színes pöttyökre kell helyezni – illetve jelen esetben ennek erotikus verziójáról van szó).

A nő ezek után félrevonult lánya egyik 18 éves barátjával a fürdőszobába, ahol szexuális aktus zajlott köztük. Rachel Lenhardt ezek után visszatért a gyerekek közé,

közölte, hogy még fel van izgulva, úgyhogy szexuális kellékeket próbált ki – a társaság szeme láttára.

Később lefeküdt aludni, és arra ébredt, hogy egy 16 éves fiatalember épp próbálja őt megerőszakolni.

A történet még furcsább, ha figyelembe vesszük, hogy Rachel (aki egyébként 5 gyermek anyukája) a mormon egyház tagja volt, és a vasárnapi iskolában tanított. Tettére nem büszke, állítja, hogy alkohol hatására történt mindez.

A szesz miatt

A Daily Mail cikkéből kiderül, hogy amikor Lehnardt lányának apai nagyszülei tudomást szereztek a bizarr buliról, jelentették a hatóságoknak, és Racheltől ezek után megvonták a gyermekfelügyeleti jogokat. A nő, akinek ekkor már komoly alkoholproblémái voltak (amelyek állítása szerint férjének Irakból való hazaérkezése és mentális betegsége után jöttek elő) az Anonim Alkoholistákhoz fordult. Elmesélte az egész ügyet a számára kijelölt mentornak, aki azonban a rendőrséghez fordult, és Lehnardtot letartóztatták.

Rachel Lehnardtot hat év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, emellett 600 dolláros pénzbírság megfizetésére kötelezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik