Élet-Stílus

Farmerekkel segítenek a menekülteken

Ízetlen tréfának hangozhat, pedig valószínűleg rengeteg pénzt hoz majd a berlini művész, Johny Dar ötlete. A sok művészeti területen alkotó Dar azt találta ki, hogy megkér egy csomó celebritást, hogy adományozzák neki a farmerüket, melyeket ő aztán különböző módokon, festéssel, díszítéssel tesz egyedivé, ezeket elárverezi, és a befolyt pénzt a menekültek megsegítésére ajánlja fel. Ezeket az alkotásokat mutatták most be a berlini divathéten.

 Ezeket a műalkotásoknak nevezett nadrágokat, melyeket az éppen zajló berlini divathéten modelleken lehetett megcsodálni, üvegdobozokban helyezik majd el, és mind a 100 darabot egy héten át lehet majd megtekinteni a londoni Saatchi Galériában augusztus 22-28. között. A kiállítás végén a farmereket aukcióra bocsájtják, és a teljes befolyt összeget az IRC-nek adományozzák, mely napi szinten menekültek millióin próbál segíteni.  

Az adományozók között van az amerikai Vogue legendás főszerkesztője, Anna Wintour, számos modell és színésznő, így Naomi Campbell és Sharon Stone, de Ryan Gosling használt farmerére is lehet majd licitálni. A celebek teljes listája itt található.

 

Big thanks to Emma Watson for supporting #JeansForRefugees ❤️💕 #EverybodyNeedsLove #RefugeeCrisis #Help #jeanforpeace #livetolove #loveeachother #smile #sharingiscaring #peaceispossible #globalsociety #artforchange #creativityforpeace #rainbowsforrefugees #refugeesareyouandme #makingadifference #yoursupportmeanstheworld 🌏#thankyou Jeansforrefugees.com @emms.watson @emmawatson @watsonemmas @emmawatsonupdate @emmawatsonlegend @emmawatsvn @emma.char.watson @emma @emmawatson_uk @emmawatson_videos @emmawatsonpost @emma.actress @emmajeanwatsons @emmawatson_updates @hqemmawatson @emwatsonupdate @dailyewatson @lovelywatsons @emmwatsxn @emmawatsonlover0 @emmawatson_lovee @emma_wats0n @dailyewatson @emms.watsvn @emcdwatson @emmawatsonmagazine @classywatson @isupportheforshe_ @emmaswarriors @xemmwatson @msemmawatson @missemmwatson @simplywatsons @emmwctson @gottalovewatson @misswatsxn @lovelyemmawatson_ @emmawatsongerman @emwatsoncute @gorgeousgranger @powerfulwatson @emmawatson150490 @emma_watsoni @em.watson @emma

Johny Dar (@johnydarcreations) által közzétett fénykép, 2016. Máj 1., 01:35 PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik