Élet-Stílus

Agyonplasztikáztatta magát, hogy egy rajzfilmfigurára hasonlíthasson

Az orvosok már nem akarnak több átalakítást végezni a svéd modellen.

Ugye mindenkinek megvan Jessica Rabbit, a karcsú derekú, nagy mellű, kerek fenekű rajzfilmfigura, aki selymes hangjával az összes férfit elcsábítja?

Mutatjuk:

Persze itt a hangsúly a „rajzfilmfigurán” van, hiszen egyértelmű, hogy ezeket az arányokat teljesen lehetetlen természetes módon birtokolni. Egy svéd modell, Pixee Fog mégis erre törekszik.

A 25 éves nő már 135 ezer dollárt költött különböző plasztikai műtétekre, amelyek szerinte közelebb vihetik ahhoz, hogy ő legyen az „élő Jessica Rabbit” – például kivetette bordáit, megnagyobbíttatta melleit és megműttette orrát is.

Már nem hajlandóak megműteni a nőt, aki úgy akar kinézni, mint Jessica Rabbit

Most fenekén szeretne változtatni, hogy olyan kerek legyen, mint imádott rajzfilmikonjának, de az orvosok itt húzták meg a határokat: szerintük ugyanis az ilyen implantátumoktól Fox teste inkább torz lenne, mint vonzó.

Már nem hajlandóak megműteni a nőt, aki úgy akar kinézni, mint Jessica Rabbit

Az asszony nem adja fel, és azt mondja, egyáltalán nem zavarja, hogy rajzfilmfigurához hasonlít, hisz épp ez a célja! Szerinte a rajzfilmekben a nők idealizált alakját formálják meg, ő pedig pontosan azt szeretné magának.

Forrás: Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik