Élet-Stílus

Vízimentőként dolgozik az EB-n szerenádot kapó szőke lány

Pár napja írtuk meg, hogy ír szurkolók századi adtak szerenádot egy francia lánynak. A DailyMail nemcsak megtalálta Carla Romérát, de fel is tett neki néhány kérdést, így kiderült: nagyon büszke az írekre és csodálatos volt a neki szentelt idő.

A szerelmes dalokra (Can’t Take My Eyes Off You, Hey Baby) épülő, mobiltelefonnal készült videó hétvégén járta körbe az internetet (az egymilliós nézettséget néhány óra alatt elérte), azelőtt, hogy Írország összecsapott volna Belgiummal.  A főszereplő Roméráról azóta kiderült, hogy strandőrként dolgozik Bordeaux mellett.

Csupa kedvesség és öröm vett körbe!

– nyilatkozta, és valószínűleg ebbe az is beletartozik, amikor az egyik férfinak sikerült egy puszit adnia neki. A refrénnél a lány is elővette a telefonját, hogy filmezze az őt körülvevő tömeget, közben pedig a száját is takarta, ugyanis zavarában végig nevetett. A videóban ezen kívül látható egy olyan rész is, amikor a rajongók a Pet Shop Boy’s Go West című slágerét éneklik – igaz, a refrént az „álljunk ki a francia rendőrök mellett” szövegre cserélték.

Megtaláltuk egyébként Roméra Instagram-oldalát is, ahol elég sok fotót oszt meg magáról, így ha nézegetné, erre tessék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik