Élet-Stílus

Jó hír a cicabarátoknak: soha nem kell többet egyedül berúgnod!

Mindenbizonnyal veled is előfordult már, hogy egy nehéz nap végén otthon, a kanapén ülve megbontottál egy üveg bort, vagy feltéptél egy doboz sört, esetleg kiöntöttél egy feles pálinkát és megittad. Sokszor van olyan, hogy egyszerűen szüksége van az embernek egy italra, ha egyedül van, ha nem. Ekkor rendszerint, már, ha van otthon, a kutya vagy macska csak sertepertél körülötted, hogy mit csinál a gazdi, te pedig egyedül, a négylábú barátoddal nagyokat kortyolsz a poharadból. Nos, kedves macskások

a ti magányotok ezzennel véget ért

ugyanis megjelent az Apollo Peak, azaz a macskáknak készült bor, amelynek köszönhetően soha nem kell többet egyedül berúgnod. Ilyenkor persze sokan közbevágnának, hogy az alkohol rendkívül veszélyes az állatokra, nekik egy kis adalék: az Apollo Peak egyáltalán nem tartalmaz alkoholt, az ital alapját a catnip, vagyis a macskamenta adja, a vörös színt pedig céklakivonattal érték el a készítők.

Apollo Peak

A macskabort megalkotó Brandon Zavala a Huffington Postnak azt mondta, hogy az ötlet eleinte csak poénnak indult, majd később már mindenki olyan komolyan vette, hogy belevágtak. Zavala hozzátette, hogy Japánban már létezik egy hasonló ital, Nyan Nyan Nouveau, ám egyrészt az csak a szigetországban kapható, másrészt pedig az szőlőből készül, ami mérgező lehet a cicáknak.

A macskamenta alap persze nem garancia arra, hogy a bor ízleni fog a macskádnak, akkor pedig kénytelen leszel elajándékozni egy jó üveg Pinot Meow-t vagy elrakni későbbre egy palacknyi MosCATo-t.

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik