Élet-Stílus

Az olasz pincérek valósággal beordították Szalai vezető gólját – VIDEÓVAL!

Alapvetően nem szeretek nagy közhelyeket puffogtatni, de amikor a magyar válogatott hosszú idő után újra kijutott rangos világeseményre, akkor kicsit tényleg

megmozdult az egész ország!

A nyitómeccs napján Budapest belvárosa valósággal megtelt, de nemcsak a nagy meccsnézőpontokon volt tumultus, hanem a legkisebb kocsmákban, éttermekben, sőt, még a kávézók tömve voltak magyar szurkolókkal. Így történt, hogy miután a Margit-szigetre és a Szabadság térre is kitették a megtelt táblát, kénytelenek voltunk új hely után nézni.

Rövid bolyongást követően eljutottunk egy belvárosi olasz étterembe, ahol valami olyan dolog fogadott minket, amit soha nem fogunk elfelejteni. Már mikor megközelítettük a helyet, hallottuk, hogy valósággal zeng a ria-ria Hungária. Gondoltuk, hogy na, ez is tele van, mehetünk tovább. Valamiért azonban mégis úgy döntöttünk, hogy bepróbáljuk, hátha van még egy sarok, ahova leülhetünk. Mikor beléptünk, meglepve konstatáltuk, hogy az ordítozás nem magyar szurkolóktól, hanem

az olasz pincérektől érkezik.

Az igazi meglepetés csak ezután jött, hiszen mikor észrevettek bennünket és látták, hogy magyarok vagyunk, rögtön beinvitáltak minket, ahol egy hatalmas kivetítőn ment a válogatott nyitómeccse olasz kommentárral. A hangulat végig fantasztikus volt, a dolgozók 5 percenként felváltva oléztak és ria-riáztak.

Így történt hát, hogy a 44 éves böjt után a magyar válogatott meccsét egy budapesti olasz étteremben, olaszul néztem végig, így utólag ezt pedig egyáltalán nem bánom, sőt!

Íme a belépésünkkor készült videó, sajnos a megrökönyödéstől kicsit még a kezem is remegni kezdett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik