Élet-Stílus

Esküvői ruhában mentette meg egy nő életét az ifjú feleség

A nászéjszakára tartottak a lakodalom után, amikor meghallották a kiáltást: „Van itt egy orvos?”

Életmentéssel tette igazán emlékezetessé esküvőjét egy nő az amerikai Pittsburgh városában – jelentette a helyi sajtó. Julie Stroyne Nixon éppen újdonsült férjével, Andrew Nixonnal és a násznép pár tagjával tartott egy hotelbe a lakodalom után, amikor meghallották, hogy valaki rosszul lett az egyik padon.

„Már majdnem átléptünk a bejáraton, amikor meghallottuk a segélykiáltást” – mondta el a nő a KDKA televízió híradójának. A pár azonnal a padhoz rohant, ahol egy eszméletlenül elterült nőt találtak, akinek már nem is volt pulzusa.

Julie azonnal nekiállt az újraélesztésnek. Szerencsére nagyon is tudta, hogy mit csinál. Ugyanis egy helyi kórház sürgősségi osztályán dolgozik traumás nővérként.

„Azonnal elkezdtem a szívmasszást” –mondta el az ifjú feleség, aki a cipőjét ledobva esküvői ruhájában térdelt le a bajban lévő mellé, miközben a többiek a 911-es segélyhívón kértek segítséget. Mire a mentősök kiértek, a nő már újra eszméleténél volt.

A házaspár elmondta: nem sikerült megtudniuk a megmentett nő nevét, és állapotáról sem tudnak semmit, mert a mentő kiérkezése után inkább a háttérbe vonultak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik