Élet-Stílus

A diákjai rajzaiból öltözködik a fiatal tanárnő

24.hu
24.hu

2016. 06. 13. 11:34

Sha’Ree Castlebury egy fiatal tanárnő Oklahoma Cityből. Többnyire első osztályosokat tanít, akiket nagyon szeret. Castlebury dolga talán a legnehezebb az egész intézményben, hiszen a kicsiket az óvoda után be kell vezetni az iskola világába, ami nem megy mindig zökkenőmentesen.

A gyerekek az első nagy iskolai élmények után gyakran nyűgösek, figyelmetlenek és sokszor az is előfordul, hogy eltörik a mécses. Ekkor nagyon fontos, hogy egy olyan pedagógus legyen a kicsik mellett, aki tudja kezelni az efféle kényes helyzeteket. Sha’Ree saját elmondása szerint nagyon megszereti az összes kisgyereket, az pedig mindig egy nehéz pillanat, mikor az év végén új osztályba kerülnek a diákjai. A tanárnő ezért, hogy mindig emlékezzen a szeretett diákjaira, a gyerekek rajzaiból készít ruhát, amit szívesen visel a hétköznapokon is.

A tanárnő Facebookra feltöltött ruhás-rajzos képe hamar népszerűvé vált, már rengetegen megosztották Sha’Ree-t.

BuzzFeed

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.