Élet-Stílus

Perverz szexuális élményeikről vallottak az internetezők

Csak 18 éven felülieknek.

Mi volt a legmocskosabb dolog, amit valaha csináltatok? – tette fel a kérdést a minap egy Reddit-felhasználó. Egyáltalán nem takarítási témákról akar beszélgetést kezdeményezni (erre az NSFW rövidítésből is rájöhettünk, amely a munkahelyi megtekintésre nem javasolt tartalmakra szokott vonatkozni), hanem arra volt kíváncsi, kinek milyen perverz szexuális élményei voltak.

Kapott választokat bőven.

A 10335 hozzászólás (június 7, este 7 után nem sokkal áll ezen a számon a mutató) közül idézünk néhány érdekesebbet.

Nyolcadik osztályban kirúgtak a katolikus iskolából, mert egy hosszabb buszos kiránduláson valaki szájjal kielégített.”

Elmentem inni a főnököm főnökével. Szeretkeztünk a kocsijában. Aztán hozzámentem feleségül, tehát jól végződött a sztori.”

Szex valakivel, egy viszonylag nyilvános helyen, 15 perccel azután, hogy életünkben először találkoztunk, és sosem tudtuk meg egymás nevét.”

Orálisan kielégítettek egy gyóntatófülkében, majd elhagytam a lakáskulcsom. Az Úr adta, az Úr elvette.”

Sokat utaztam, és Zászlós Játékot játszottam, nagyon egyszerű: egy nemzet képviselőjével folytatott szex után kapsz egy zászlót – a cél, hogy minél több országzászlót szerezz be. Azerbajdzsán a kedvencem.”

Egy felhasználó rá is kérdezett az országlistájára. Érkezett válasz:

Németország, Finnország, Svédország, Írország, Thaiföld, Anglia, Skócia, Azerbajdzsán, Franciaország, Ausztrália, Egyesült Államok, ja és Új-Zélandot elfelejtettem; meg még tutira van egy, ami most nem jut eszembe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik