Élet-Stílus

A neten kereste ivászat közben elveszett nadrágját egy férfi

Az internet, pontosabban a Reddit közösségi portál népéhez fordult segítségért egy ottawai férfi, aki egy jól sikerült éjjeli ivászat során, valahol elhagyta a nadrágját.

Andy Gaudry pénteken utazott régen látott szülővárosába, Halifaxba, hogy szombaton a családjával megünnepelje a nagymamája nyolcvanadik születésnapját. Néhány unokatestvérével azonban még az érkezése estéjén nekivágtak, hogy felkeressék a régi helyeket. Néhány óra és sör után azonban ködössé válik a történet.

kép: Thinkstock
kép: Thinkstock

Gaudry arra emlékszik biztosan, hogy a nadrág rajta volt, amikor elindult. Azt azonban már nehezére esik felidézni, hogy hány bárban járt összesen, azt meg pláne nem, hogy melyekben. Azt írja, vannak problémái az alvajárással, ami az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenes arányban súlyosodik.

Másnap reggel a férfi hiába kereste a szállodai szobájában a nadrágot, sehol sem találta. Ami már csak azért is kellemetlen, mert annak zsebeiben voltak az iratai, a pénze, és a telefonja. Miután mindent felforgatott, a személyzethez fordult segítségért: ekkor tudta meg, hogy nadrág nélkül tért vissza a szállodába. Annyit sikerült csak kiderítenie, hogy hajnali 4 órakor evett egy büfében, ahol kártyával fizetett, vagyis akkor még tutira nadrágban volt.

Gaudry ekkor fordult a Reddithez, hátha valaki látta hol hagyta a ruhadarabot, benne az értékekkel. Azt írta, a szemtanúk, biztosan nem felejtették el a rózsaszínű alsógatyában flangáló alakot. A Redditen imádták a sztorit, de segíteni senki sem tudott.

fotó: Twitter
fotó: Twitter

Végül hétfőn, a szálloda egyik alkalmazottja posztolt egy fotót a Twitterre, amin diadalmasan tartja fel az eltűnt nadrágot, amit az alagsorban talált meg. Nehéz biztosat mondani, de az történhetett, hogy Gaudry először nadrágban érkezett meg a hotelbe, de ott eltévedt. Azt hihette a szobájában van, amikor levette a nadrágot, majd elaludt, s alvajárás közben kiment és sétált kicsit a szálloda körül, majd nadrág nélkül visszatért, s akkor már sikeresen megtalálta a szobáját.

(CBC)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik