Élet-Stílus

Ez a kis srác csattanós választ ad az oltásoktól rettegő idiótáknak

Újabban egyre nagyobb divat nem orvoshoz menni, a végsőkig keresni az alternatív gyógymódokat, kezeléseket. Aki így tesz és kizárja a modern orvostudományt az életéből, gyakorlatilag saját magát veszélyezteti, amihez természetesen mindenkinek megvan a joga, hiszen, ha az ember dönthet úgy, hogy egész életében cigivel, drogokkal és alkohollal mérgezi magát, akkor miért ne dönthetne úgy is, hogy az orvosi kezelések helyett varázsérintéssel próbál meggyógyulni.

Az azonban már teljesen más, ha a gyerekünket nem engedjük beoltani, vagy rendes orvosi kezelésnek alávetni. Ebben az esetben már nem magunknak okozunk hatalmas kárt, hanem a saját gyermekünknek. Nem túlzás azt állítani, hogy az a szülő, aki így tesz, az gyakorlatilag a saját babája életére tör.

Az egyik leggyakoribb tévhit az, hogy a folyamatos oltások különböző visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhatnak a szervezetben. Ebből a gondolatmenetből táplálkozik többek közt azaz elképesztő baromság is, hogy oltással terjed az autizmus. Egy 12 éves mexikói kisfiú, Marco Arturo azonban készített egy videót, amelyben bemutatja azokat a bizonyítékokat, melyek arra utalnak, hogy van összefüggés az oltás és az autizmus között.

Marco azt állította, hogy a kutatásai során szerzett bizonyítékokat belerakta egy borítékba, amelyet ki is bontott, de csak üres fehér lapok voltak benne. A kis srác zseniálisan hívta fel a figyelmet arra, hogy valójában nincs semmiféle összefüggés, a videót eddig közel 4,5 millióan nézték meg és rengetegen osztják a Facebookon.

BuzzFeed

Ajánlott videó

Olvasói sztorik